Ez a 23 kép, még a legkeményebb ember szívét is képes megolvasztani!

Nagyon sokan azt gondolják, hogy nincs már emberség a földön, mindenki önző és csak a lehetőségeket keresi másban, hogy kihasználhassa. Valóban így van, de még mindig akadnak kivételek, akik bebizonyítják, hogy sosem késő változtatni a dolgokon. Összegyűjtöttünk néhány képet, ami bemutatja, hogy a jóság még nem halt teljesen ki a világunkból, illetve a benne lévő emberekből.

“Az idős néni, a demencia kellemetlen tüneteiben szenved, sőt, agyvérzést is kapott, de a férje, akivel 50 éve házasok, még mindig ott van mellette és támogatja.”

Ennek a gorillának elhunyt az édesanyja, ezért ez a férfi leült mellé, hogy megvigasztalja.

Amikor egy korszak lezárul: A Toys “R” Us egy Amerikában található játékgyár, ahol a Geoffrey a Zsiráffal, utoljára találkozhatnak a látogatók.

Ez a férfi hajléktalanként élt az utcán, és az önéletrajzát elkezdte osztogatni a járókelőknek, illetve a boltokban. Nem sokkal később, munkát kapott, sőt, olyan cég ajánlott neki állást, mint a Google, az Apple és további nagy vállalatok.

Ez a cuki kutyus és gazdija, elaludtak a parkban a padon.

Ez a Szaúd-arábiai férfi, épp tanítja feleségét vezetni, amit meg is örökített.

Egy pár, aki bebizonyítja, mit is jelent a feltétel nélküli szeretet.

“Nyitva vagyunk Karácsonykor 12-2 óráig. Ha egyedül vagy, gyere be egy ölelésre és egy finom pitére. Nem kell semmi mást vásárolnod, mi egy család vagyunk.”

A bal képen látható férfi eddig 7 világbajnokságon vett részt, ám 3 évvel ezelőtt elhunyt. Most a fia folytatja a hagyományt.

“Amikor a kislányodnak megmondod, hogy nincs sok pénzed, de reggelre egy hatalmas meglepetés vár ezzel az üzenettel: Kedves apa, hagytam neked pénzt.”

Ez a belgrádi kapus, vigasztalja csapattársát, akit 90 percen át csak kigúnyoltak.

“Örömnap: Ennek a férfinek a mai nap volt az utolsó kemoterápiás kezelése.

Ez a fiatalember, egy sérült madarat talált az út szélén, ezért bement egy kávézóba, hogy állatorvost kereshessen neki.

A 2018-as Labdarúgó világbajnokságon, a Japán csapat fogta magát és meccs végén kitakarította az öltözőt. Ilyenre még nem volt példa.

“Ez a hajléktalan bácsi, mindig ugyanazt a könyvet olvasta, én odaadtam neki az E-book olvasóm, hogy más könyvet is olvashasson. Napokon keresztül nem csinált mást csak olvasott.”

“A feleségem teljesen odavan a zsiráfokért, ezért a házassági évfordulónk alkalmából, elvittem egy olyan helyre, ahol sokat láthat belőlük.”

“Nem vagyok olyan jó matekból, ezért az edzőterembe találtam egy úriembert, aki segít pótolni a hiányosságokat.”

Ennek a rendőrkutyának, ez élete első bevetése.  Egy kicsit megszeppent.

Ez az idős férfi, néhány teniszlabdával sétált be az állatmenhelyre, és odaadta a kutyáknak, hogy játszhassanak vele.

“Ezt a lányt az esküvője napján az a férfi, kísérhette oda az oltárhoz, aki megkapta elhunyt édesapja szívét.”

Ez az idős bácsi nem mert lemenni a mozgólépcsőn, mert attól félt, hogy le fog esni. A mellette álló fiatalember megkérdezte tőle, hogy segíthet-e neki.

1998-ban egy tűzvész alkalmával ez a rendtőrtiszt meg tudta menteni a kislány életét. A lány annyira hálás volt neki, hogy 2016-ban meghívta a diplomaosztójára.

“Hihetetlen, de sikerült 130 kiló súlyfeleslegtől megszabadulnom. A győzelemhez, ez a táplálkozási szakember segített hozzá, aki most a nadrágomban áll.”

Ez a kép a tökéletes bizonyíték, hogy mi határozzuk meg minek örülünk az életben.
forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏