Ez a csodálatos orvos a lehető legszokatlanabb módon üdvözli az újszülötteket!

A nők életében meghatározó pillanat, amikor először felsír a kisbaba, és először mutatják meg nekik azt, akit 9 hónapig a szívük alatt hordtak. Egy pittsburgi szülészorvos méltó fogadtatásban részesíti az újszülötteket, énekel nekik világrajövetelük alkalmából.

ujszulott-fogadtatasa

Van, aki úgy tartja, hogy a legjobb, ha a csecsemőt rögtön az anyára teszik, hogy érezze a teste melegét, mások pedig azt mondják, hogy ez majd ráér később is.

Dr. Carey Andrew-Jaja pittsburgi orvos meg van győződve arról, hogy a csecsemő méltó fogadtatása a legfontosabb. Tisztelete kifejezése jeléül dallal fogadja az újszülötteket. Pályája során eddig 8 ezer babát segített a világra, ezek közül 7 ezret dallal fogadott.

Az orvos mintegy hagyományként folytatja ezt a szokást, melyet egy idős professzorától örökölt. Kezdetben furának tartotta, de az idős orvos nyugdíjba vonulásakor a lelkére kötötte, hogy énekeljen ő is.

“Minden kisbaba annyira különleges és egyedi, hogy kijár neki ez a fogadtatás” – mondja Carey, akivel mostanra már együtt énekel a szülőszobán dolgozó teljes személyzet is.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏