Ez a nő halálra itatta a gyerekét

A Wyoming állambeli Paulette L. Richardson meg akarta leckéztetni 16 éves fiát, ezért férjével karöltve addig itatta őt, amíg alkoholmérgezést szenvedett. A fia, Kendal Ball a rengeteg elfogyasztott szesztől szó szerint elájult, és olyan súlyos állapotba került, hogy életét nem lehetett megmenteni. A Jezebel szerint a házaspárral szemben most gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat.

9918619_4970a8a908f466ca169516cbf3e43baf_wm

Fotó: Uintah County Sheriff’s Office

Az anya elmondása alapján a tragédiát megelőző három évben a tinédzser többször is hangoztatta, hogy piálni szeretne, de mivel fia vér szerinti apja alkoholista volt, nem akarta, hogy ő is kövesse a példáját. Ezért kitalálta, hogy alaposan leitatja gyermekét, hátha ezzel sikerül elvennie a kedvét az ivástól.

A vádirat szerint a házaspár július 7-én, este fél 8 körül, egy barátjuk jelenlétében kezdte whiskyvel és sörrel itatni a kamaszfiút. Aki két órával később már olyan részeg volt, hogy elindult lefeküdni. Anyja fél óra múlva ránézett, de a gyerek ekkor még a kezével jelezte, hogy minden oké, ezért magára hagyta.

Amikor viszont az anyja hajnali 4 körül újra odament hozzá, Ball már semmire nem reagált. Az asszony érezte, hogy fia teljesen kihűlt, és az is feltűnt neki, hogy a padlót több helyen hányásfoltok borítják, ezért kihívta a mentőket.

Fotó: Twitter

A halottkémi vizsgálat kimutatta, hogy Ball véralkoholszintje  .587 volt , ami a ott vezetéskor megengedett érték hétszeresének számít. A fiú a súlyos alkoholmérgezés okozta szövődményekbe halt bele.

Ha a bíróság bűnösnek találja az emberöléssel vádolt házaspárt, akár 20 évre is a rácsok mögött találhatják magukat.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏