Ezek a fotók megmutatják, hogy mi történik, ha mindannyian emberként kezdünk viselkedni

Az igazi szuperhősök köztünk élnek, és a filmes társaikkal ellentétben nem mindig ragaszkodnak a névtelenséghez. Az interneten sok velük kapcsolatos bejegyzést találhatunk, és bár nem viselnek köpenyt meg maszkot, mégis olyan dolgokat csinálnak, mint például a szemétszedés, a hajléktalanok segítése, vagy éppen a gyengék védelmezése.

1. A természet szépsége sokkal jobban mutat az emberi hülyeség nélkül.

2. ,,A kukások nem voltak hajlandóak elvinni a szemetet, amíg a lakók rendbe nem rakták. Én magam csináltam meg.”

3. ,,Reggel láttam, hogy egy másik autó blokkolja a kocsimat. Nem tudtam kiállni, ezért taxit hívtam, és hagytam egy papírt az autó tulajdonosának, amin feltüntettem a taxi költségét (25$) és a telefonszámomat. Nem sokkal később kaptam egy értesítést a banktól, hogy 25$-os utalás érkezett.”

4. ,,Az otthonomhoz közeli kisállatbolt dolgozói már második hete tesznek ki mindig friss vizet a környéken sétáltatott állatoknak.”

,,Víz a kis barátodnak. Látogass el hozzánk, van elég víz mindenkinek!”

5. Lakótelepi dráma két felvonásban.

  • Sokan nem is gondolják, hogy milyen kellemetlenséget okoznak a szemeteseknek, amikor rosszul parkolnak le az autóval. © Winchester163 / Pikabu

6. ,,Szerelik a liftet a lépcsőházunkban, és mivel sok az idős lakos, ezért ilyen székek kezdtek megjelenni a folyosókon.”

,,Tisztelt lakótárs, ha megfáradtál a lépcsőzésben, pihenj meg ezen a széken. Neked tettük ki.”

7. ,,Mit csináljunk otthon rossz időkben? Elkezdtem letakarítani a környékünkön lévő firkálmányokat és graffitiket.”

8. ,,Az irodában 2 éve használunk eldobható kávéspoharakat. Úgy döntöttem, hogy veszek néhány bögrét, hogy kevesebb szemetet termeljünk.”

9. ,,Van egy játszótér a környékünkön, ahol a gyerekek önként hagyják ott egymásnak a játékaikat.”

10. ,,Metszették a fákat a környékünkön, és mivel az ablakom alatt fészket raktak a madarak, nagyon izgultam értük. Ma, miután hazaértem a munkából, ez a látvány fogadott.”

11. ,,A munkások csinálták a térkövet. Amikor megkérdeztem, hogy miért tették ezt a kocsimra, azt mondták azért, hogy ne legyen koszos. Nagyon meglepett a kedvességük.”

12. A pizzéria tulajdonosa észrevett egy hajléktalant, aki ételt keresett a szemetesben.

,,Azoknak az embereknek, akik a kukámban kotorásznak ételért. Sokkal jobban kedvellek, mint gondolnád. Kérlek, gyere be, és mondd, ha éhes vagy. Nálam mindig lesz egy szelet pizza amit megehetsz vagy egy pohár víz. Isten áldjon”

13. ,,Minden reggel gyűjtöm a szemetet kutyasétáltatás közben.”

14. ,,Ma láttam ezt a buszon, és a jó emberekbe vetett hitem ismét erősödött.”

,,Az egészségügyi dolgozók számára az utazás ingyenes. Köszönöm!”

15. ,,A belvárosi tóban láttam.”

,,Tutaj kiskacsáknak, akiknek a parkban sétáltatott kutyák miatt nincs hol aludniuk.”


Bónusz: a görögországi tüzeknél a tűzoltók és önkéntesek nemcsak az embereket, hanem az állatokat is az életüket kockáztatva menekítették.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏