Ezek a színészek játszották volna a kedvenc mozihőseinket az eredeti tervek szerint

El tudnátok képzelni, hogy Robert Downey Jr. helyett valaki más játssza a Vasembert? Esetleg azt, hogy a Mátrixból megismert Neo szerepét nem Keanu Reeves játssza? Valószínűleg nem, pedig az igazság az, hogy a filmstúdiók eredeti tervei szerint egészen más színészek játszották volna ezeket a szerepeket, akik valamilyen oknál fogva azonban mégsem vállalták el a felkérést. Az alábbi listán most Ti is átfuthatjátok, hogy kik is játszották volna a kedvenc mozihőseinket az eredeti tervek szerint…

1. John McClane (Drágán add az életed!)

Bruce Willis szerepét Arnold Schwarzenegger játszotta volna.

2. Tony Stark (Vasember)

A Vasember tökéletes megszemélyesítőjeként kezdetkor Nicolas Cage és Tom Cruise között vaciláltak a rendezők.

3. Neo (Mátrix)

Neo szerepére eredetileg Will Smith-t szerette volna felkérni a Warner Bros, ő azonban nemet mondott.

4. Jack Dawson (Titanic)

A rendező, James Cameron eredetileg Matthew McConaughey-nek szerette volna adni Leonardo DiCaprio szerepét, de Christian Bale és Macaulay Culkin is jelentkezett a szerepre.

5. Batman (Batman, 1989)

A Michael Keaton által játszott szuperhős szerepét eredetileg Mel Gibson-ra szabták, ő azonban nemet mondott.

6. Django (Django elszabadul)

Mielőtt Jamie Foxx megkapta ezt a szerepet, a készítők minden követ megmozgattak, hogy Will Smith játszhassa el Django-t, aki azonban nem mutatott érdeklődést a film iránt.

7. Dr. Robert Neville (Legenda vagyok)

A Legenda vagyok című film ötlete már a 90-es évek közepén is felmerült. Az akkori tervek szerint Arnold Schwarzenegger játszotta volna a magányos kutató szerepét, ám ebből a verzióból végül nem lett semmi.

8. Edward Lewis (Micsoda nő!)

Richard Gere szerepét az eredeti tervek szerint Al Pacino játszotta volna, aki azonban nem mutatott érdeklődést a film iránt, így nem vállalta el a szerepet.

9. Vivian (Micsoda nő!)

Vivian Ward szerepét pedig nem Julia Roberts, hanem Diane Lane játszotta volna, de Michelle Pfeiffer neve is felmerült.

10. Jack Sparrow (A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka)

El tudnátok képzelni ezt a filmet úgy, hogy nem Johnny Depp játssza Jack Sparrow szerepét?! Pedig az eredeti tervek szerint a stúdió Hugh Jackman-re építette fel a szerepet. Egyes mendemondák szerint pedig Jim Carrey és Matthew McConaughey neve is felmerült Jack Sparrow szerepének kiosztásakor.

11. Michael Corleone (A Keresztapa)

A Paramount kezdetben Dustin Hoffman-t szerette volna felkérni Michael Corleone megszemélyesítésére, ám ő nem mutatkozott elég szerephűnek a szereplőválogatáskor, így végül Al Pacino-ra esett a választás.

12. Christian Grey (A szürke ötven árnyalata)

El tudnátok képzelni, hogy milyen lett volna a film, ha Ryan Gosling játssza Christian Grey szerepét? Ha engem kérdeztek, szerintem sokkal jobb, ám Ryan nem mutatott érdeklődést a szexőrült milliomos szerepe iránt. Robert Pattinson neve is felmerült a szereplőválogatáskor, ám végül Jamie Dornan-ra esett a választás.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏