Fogkrémet kent az autó fényszórójára. Elsőre azt hittem butaság, de az eredmény elképesztő! – VIDEÓ

Az autók fényszórója idővel mattá, koszossá válik. A használat által az utak mentén számos szemcse és lerakódás tapad rá, így beszürkül, elhomályosodik. Ez a változás a fényviszonyokat, így a közlekedést is nagyban akadályozza. Oldjuk meg otthon tíz perc alatt a problémát!

fogkrem-lampa

Sokan drága pénzeket költenek rá, hogy az autó fényszóróit szakszerűen políroztassák, vagy kicseréltessék, azonban létezik ennél egyszerűbb megoldás is. Csupán fogkrémre lesz szükségünk, és csillogó-villogó fényszórókat varázsolhatunk. Az alábbi videóban lehull a titokról a lepel, láthatjuk, milyen volt előtte, és milyen lett a házi polírozás után a lámpa.

Fogjunk egy tubus szódabikarbónát tartalmazó fogkrémet és kenjük be vele az autó fényszóróját, úgy, hogy az mindenütt belepje. Egy használt fogkefével dörzsöljük át a felületet, majd egy pamutfejes csiszolóra tekerjünk egy kevés fogselymet, és polírozzuk át a felületet. Ezután fújjunk rá egy kevés vizet, és kétszer-háromszor töröljük át a felületet, míg fényes lesz.

Sokan ékszer vagy régi evőeszközök tisztításához használják a fogkrémet, de jó tudni, hogy a benne található dörzsszemcsék miatt az autó fényszóróját is tökéletesen meg tudja tisztítani.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏