Fogott egy régi asztalt és lefordította. Megáll az eszed ha megnézed mit készít belőle! – VIDEÓ

A kutyás gazdik tudják, hogy a kedvencük imád azokon az ülő-, vagy fekvőalkalmatosságokon heverészni, ahol ők is előszeretettel szundiznak délután. Természetesen ma már rengeteg, háziállatoknak szánt bútordarabot készítenek, hogy a négylábúak is kényelmesen, otthonosan érezzék magukat, na és persze az ember helyét se foglalják mindig el.
Akiknek a pénztárcájuk nem annyira vastag, hogy megengedhessék maguknak ezeket az állatbarát termékeket, de kreatívak, frappáns megoldást is találhatnak. Itt van például az alábbi összeállítás, amelyben egy kis dohányzóasztalból csodaszép, személyreszabott kutyafekhelyet készítenek.

Első lépésként meg kell fordítani az asztalt, már ekkor láthatóvá válik az ágy formája. Ezután vegyük ki a fiókot, az azt körülölelő tokot. A fiók végük visszakerül a helyére, de ez is fordítva. Egy akkora deszkadarabot kell keríteni, amivel egyenesbe lehet hozni a fekhelyet, ez fel kell fúrni, a szélekhez szükséges fadarabot is ki kell vágni, majd felragasztani.

Ezt követően már lehet a festésen is gondolkozni, de előtte érdemes egy csiszolópapírral az egész darabot végigsúrolni. Lehet hagyományos, vagy sprayfestéket is használni. Már csak a dekoráció, és a kényelmes bélelés marad hátra.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏