loading...

Fogta a fakanalat és elkezdte körberajzolni. A végén zseniális dolgot rajzolt belőle! – VIDEÓ

Szeretnénk valami különleges és érdekfeszítő foglalkozást kitalálni a gyerekünknek, amit még mi is élvezünk? Akkor itt van egy remek ötlet, csak rajzolni kell, de nem akárhogyan, hanem úgy, hogy életre keltjük a tárgyakat. Most történetesen egy fakanálon a sor.

fakanal

Első lépésként vegyünk egy ívlapot, majd egy 30 cm-es vonalzó segítségével a lap két oldalát centiről centire egy írószerrel függőlegesen jelöljük be. Ezután jöhet a fakanál: helyezzük rá a lapra és húzzuk meg a körvonalait. Ismét ragadjunk vonalzót, és kössük össze az előbb megrajzolt pontokat, de ahol a fakanál körvonala van, oda nem szabad vonalakat húzni.

Ha ez megvan, akkor a fakanál kihagyott részeinél a videóban látható görbe, illetve hajlított vonalakat kell rajzolni. Ezzel a fakanál máris kiemelkedett a lapból. Érdemes még egy kis kontúrt húzni, hogy jobban látható legyen, és el is készült a 3D-s műalkotás.

A kisfilmben még bemutatják, hogy miként kell egy kézfejet, vagy éppen Bart Simpson fejét hasonló módon elkészíteni. Jó szórakozást!

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?