loading...

Futótűzként terjed az interneten a tengerész és menyasszonyának esküvői FOTÓ-ja!

Első ránézésre a legtöbb embernek az jut eszébe, hogy valami nagy tragédia történt, hiszen annyira szomorú hangulata van az alábbi esküvői képnek. Egyszerre szép, ledöbbentő, és számos kérdést vet fel.

meghato-eskuvo
Fotó: Facebook/dwayne.schmidtphotography

Miért sír a menyasszony, miért nem állnak a megszokott módon mosolyogva egymás karjaiba, miért választja el őket egy fal?

A fotó előzménye az, hogy egy amerikai tengerészgyalogos, Caleb Earwood és menyasszonya Maggie azt a rendhagyó módját választották a házasság előtti készületeknek, hogy közösen imádkoznak.

Egymás kezét fogva ugyan, de egy ajtófélfa választja el őket, kérik az égieket, hogy segítse őket a döntésükben, hogy beteljesüljön a választásuk. Ezt a csodálatos intim pillanatot Dwayne Schmidt észak-karolinai fotós örökítette meg.

“Mielőtt összekötöttük volna az életünket végérvényesen Istenhez imádkoztam az én gyönyörű, okos és csodálatos feleségemért, akit meggyőződésem, hogy nekem szánt az ég” – mondta a 21 éves vőlegény.

A pár azért áll háttal egymásnak, mert a hagyományok szerint szerencsétlenséget jelent, ha a ceremónia előtt látják egymást. Éppen ezért a menyasszony még az arcát is eltakarta.

 

https://www.youtube.com/watch?v=EaJCBFWDFJE

loading...

Ezt láttad már?

A buszsofőr felemeli a megrémült kisfiút… ami 5 másodperccel később történik, az egy igazi rémálom

Az iskolabuszon több gyermek is volt, amikor ez történt. 2016 áprilisában egy biztonsági kamera az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?