Futótűzként terjed az interneten a tengerész és menyasszonyának esküvői FOTÓ-ja!

Első ránézésre a legtöbb embernek az jut eszébe, hogy valami nagy tragédia történt, hiszen annyira szomorú hangulata van az alábbi esküvői képnek. Egyszerre szép, ledöbbentő, és számos kérdést vet fel.

meghato-eskuvo (1)
Fotó: Facebook/dwayne.schmidtphotography

Miért sír a menyasszony, miért nem állnak a megszokott módon mosolyogva egymás karjaiba, miért választja el őket egy fal?

A fotó előzménye az, hogy egy amerikai tengerészgyalogos, Caleb Earwood és menyasszonya Maggie azt a rendhagyó módját választották a házasság előtti készületeknek, hogy közösen imádkoznak.

Egymás kezét fogva ugyan, de egy ajtófélfa választja el őket, kérik az égieket, hogy segítse őket a döntésükben, hogy beteljesüljön a választásuk. Ezt a csodálatos intim pillanatot Dwayne Schmidt észak-karolinai fotós örökítette meg.

“Mielőtt összekötöttük volna az életünket végérvényesen Istenhez imádkoztam az én gyönyörű, okos és csodálatos feleségemért, akit meggyőződésem, hogy nekem szánt az ég” – mondta a 21 éves vőlegény.

A pár azért áll háttal egymásnak, mert a hagyományok szerint szerencsétlenséget jelent, ha a ceremónia előtt látják egymást. Éppen ezért a menyasszony még az arcát is eltakarta.

 

https://www.youtube.com/watch?v=EaJCBFWDFJE

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏