Ha hánynod kell, majd hányni fogsz… – Megdöbbentő büntetéssel sújtotta a bíró az állatkínzót

Nem mindennapi büntetést szabott ki a bíró az állatkínzó lányra. A “szemet szemért” elven alapuló büntetést abszolút megérdemelte a lány. És ez a minimum, azok után amit szerencsétlen állattal művelt ez az “ember”. Legalábbis szerintünk…

Alyssa Morrow azért került bíróság elé, mert pitbullját egy héten át étlen-szomjan bezárva tartotta. Se egy falat étel, se egy korty víz. Nem csoda, hogy a kutyára kiéhezve, kiszáradva találtak rá.

Szerencsére az állat túlélte a kínzást, és azóta már jól van.

Ám Alyssánek felelnie kellett a tettéért, és állatkínzás vádjával tartottak az ügyében bírósági tárgyalást. Pechére pont Michael Cicconetti bíróval hozta össze a sors.

A tárgyaláson a nő ugyan elismerte tettét, de végig azzal védekezett, hogy “csupán” egy hétről volt szó.

(Értitek: egy hét víz nélkül… “Csupán…)

A bíró, hogy érzékeltesse a nővel, milyen hosszú is tud lenni 7 nap, egy hétre egy szeméttelepre záratta, hogy a bűzben, mocsokban éljen és takarítson.

birour“Hányingerem van, ahogy az ügy részleteit olvasom,” mondta a bíró. “Nem tudom visszaadni, mit érezhetett az a kutya, de ha beszélni tudna, biztosan elmondaná, mi játszódott le benne az egy hét alatt.”

“Magára hagyva érezte magát?” Kérdezte a nő.

“Ó igen, félt, legyengült, rettegett,” vágott vissza a bíró. “Talán neked sem ártana megtapasztalni azt, amit a kutya érzett. Azt akarom, hogy te is éld át azt, amit ő. Azt akarom, hogy menj ki egy szeméttelepre, megtalálom neked a legmocskosabb, legbüdösebb, legundorítóbb helyet, hogy naponta nyolc órát gázolj a bűzlő szemétben, hogy közben elgondolkozz azon, mit érezhetett az a kutya. Ha hánynod kell, hát hányni fogsz.”

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏