loading...

Haláláig verte, majd a pitbulljával etette meg a gyermekét

Még 2006-ban történt az iszonyatos gyermekgyilkosság, de csak öt évvel később tűnt fel a hatóságoknak, hogy a kislány hiányzik. A nyomozás során borzalmas részletekre derült fény, írja a NY Daily News.
A gyerek anyja vallott végül arról, mi történt évekkel ezelőtt a kis Serenityvel. Elmondása szerint éppen mesét olvasott a kislánynak brooklyni otthonukban, amikor a gyerek nevetésétől az apja dührohamot kapott, és úgy megütötte a kicsit, hogy az azonnal eszméletlenül rogyott össze.

lp
Serenity itt három hónapos, nem érte meg a második évét
A férfi ekkor a fürdőszobába vitte a gyereket, megtöltötte a kádat vízzel és egy élesre fent kést vett magához a konyhából. A nő elmondása szerint a férfi feldarabolta a halott kislányt és megetette a pitbulljával, hogy minden nyomot eltüntessen. A nyomozás jelenleg is zajlik, többek közt azt is vizsgálják, hogyan lehetséges, hogy a család évekig képes volt eltitkolni a kislány eltűnését.
forrás: borsonline.hu
loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?