loading...

Hazazavarták a kopasz Orosz bírót az EB-ről , aki miatt 11-est lőhettek az Izlandiak!

A Nemzeti Sport információja szerint a következő hat játékvezetőt hazaküldték az Eb-ről: Szergej Karaszjov, Willie Collum, Ovidiu Hategan, Pavel Královec, Svein Oddvar Moen és Clément Turpin.

Mint ismert, az orosz Szergej Karaszjov vezette a mieink Izland elleni mérkőzését, amelyet követően a játékvezetéssel foglalkozó worldreferee.com oldal azt írta, hogy nem volt egyenlő a mérce a két csapattal szemben.
A worldreferee.com kiemeli a 39. perc eseményét, a büntető megítélését. Az oldal szerint Karaszjov már majdnem akkor belefújt a sípjába, amikor Királyon átesett egy izlandi, ám amikor Kádárral ütközött egy másik szigetországival, már nem habozott, a tizenegyespontra mutatott. Általánosságban úgy tűnt, hogy az izlandiaknak kedvez az ítéleteivel.
Szintén részletesen beszél az izlandiak utolsó helyzetéről, a 94. percben megítélt szabadrúgásról, amelyet éppen a tizenhatoson kívülről végezhettek el az izlandiak. A worldreferee.com szakírója egy pillanatra azt hitte, hogy ismét büntetőt ítél.

Érdekesség, hogy Clément Turpin meg az első meccsünket vezette.

rusz
loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?