loading...

Hazazavarták a kopasz Orosz bírót az EB-ről , aki miatt 11-est lőhettek az Izlandiak!

A Nemzeti Sport információja szerint a következő hat játékvezetőt hazaküldték az Eb-ről: Szergej Karaszjov, Willie Collum, Ovidiu Hategan, Pavel Královec, Svein Oddvar Moen és Clément Turpin.

Mint ismert, az orosz Szergej Karaszjov vezette a mieink Izland elleni mérkőzését, amelyet követően a játékvezetéssel foglalkozó worldreferee.com oldal azt írta, hogy nem volt egyenlő a mérce a két csapattal szemben.
A worldreferee.com kiemeli a 39. perc eseményét, a büntető megítélését. Az oldal szerint Karaszjov már majdnem akkor belefújt a sípjába, amikor Királyon átesett egy izlandi, ám amikor Kádárral ütközött egy másik szigetországival, már nem habozott, a tizenegyespontra mutatott. Általánosságban úgy tűnt, hogy az izlandiaknak kedvez az ítéleteivel.
Szintén részletesen beszél az izlandiak utolsó helyzetéről, a 94. percben megítélt szabadrúgásról, amelyet éppen a tizenhatoson kívülről végezhettek el az izlandiak. A worldreferee.com szakírója egy pillanatra azt hitte, hogy ismét büntetőt ítél.

Érdekesség, hogy Clément Turpin meg az első meccsünket vezette.

rusz
loading...

Ezt láttad már?

Ismét újított a Facebook: ezt a két szót használd és röpködnek a szívecskék!

Újabb csodát alkotott a facebook! Írd be Ezt a két szót a cikk alá kommentbe …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?