Így alakítanak át egy agyonplasztikázott cicababát normális külsejű nővé!

Amikor Carson Kressley először találkozott a kanadai Albertában élő, kétgyerekes édesanyával, Dawn-al, nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen a rengeteg plasztikai műtéten átesett asszony természetes külsejét és önbizalmát nagy erőfeszítésbe telt visszaadnia.

dawn

Kettejük beszélgetéséből kiderül, hogy Dawn mellei nem természetesek, szilikon implantátumokat ültettek be, hogy kerekebbek, formásabbak, na és persze nagyobbak legyenek. A szőke fürtjei sem a sajátjai, hanem felcsatolt hajpótlások, ahogyan szempillái is, az ajkai fel vannak töltve, a ráncok ellen számtalan botox kezelésen is átesett a szexinek gondolt anyuka. Közel 20 év munkájának „gyümölcse” figyelhető meg a hölgyön, aki mégis a tükörbe nézve azt mondja Carsonnak, hogy olyas valakit lát, akin rengeteg smink van, és akin túl sok szépészeti beavatkozást végeztek.

„Szerintem a gyerekeim sem örülnek annak, ahogyan kinézek, és ez azért nem jó, mert én egy példakép kellene legyek számukra. Biztosan egy olyan édesanyára vágynak, mint, amilyen a legtöbb gyereknek van. Egy normálisra” – mondta könnyes szemekkel Dawn.

Az Oprah showban ezt a gyerekei is megerősítették, hiszen a lánya elmondása szerint amikor barátnői meglátták az édesanyját, már a külseje alapján elítélték, és azt gondolták róla, hogy felnőtt filmekben szokott szerepelni.

A műsorban azonban egy természetes külsejű és szépségű Dawn lépett ki a színfalak mögül. Az átváltozás bámulatosra sikeredett. Részletek és további boldogság okozta könnycseppek az alábbi videóban.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏