loading...

Így készíthetsz a fa asztalból szenzációs dekorációs bútort!

Az arcok mögött lévő emberek valamilyen betegség vagy születési rendellenesség miatt néznek ki ennyire bizarr módon. A következőkben olyan valódi emberi arcokat mutatunk, amelyeknek már a látványa is félelmetes.

Hozzávalók: foszforeszkáló por, műgyanta, csiszoló, lakk

Az asztal lehet új is, a lényeg, hogy felső lapja natúrszínű legyen, hiszen így sokkal jobban mutat majd átalakítva. Ha régi, és le volt festve, könnyedén lecsiszolhatjuk, hogy natúrrá váljon.

Ezután jön a trükk: lukasszuk ki az asztallapot, mintha a szú megette volna. Csiszoljunk újra rajta egy keveset, hogy ne sértse fel a kezünket. Majd a keletkezett természetes hatású lyukakat töltsük fel gyanta és foszforeszkáló por keverékével.

2 liter gyantához kb. 100 gramm por szükséges. Jól keverjük el, hogy egy homogén anyagot kapjunk. Várjunk, míg megszárad, majd csiszoljuk le az asztal felületét, és lakkozzuk le. Ha napfényen tartjuk, akkor feltöltődik, és az esti sötétben a repedések világítani fognak.

loading...

Ezt láttad már?

18 világhírű látványosság, ami nagyon alulmúlta a turisták várakozásait

A nyaralási célpont kiválasztásánál napjainkban az emberek többsége általában az interneten található képek alapján dönti …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?