Így nézett ki gyerekként a világ 9 leggonoszabb embere

Mindannyian tudjuk, hogy minden csecsemő, amely világra jön, teljesen ártatlan.

Nos, némelyik nem lesz jó ember, de ezt gyermekkorából nem tudnánk megmondani. Itt van a 9 leggonoszabb egyén, akik gyermekkorukban nagyon aranyosak voltak, de akkor soha nem gondoltuk volna, hogy az emberi faj történelmének legnagyobb szörnyei lesznek majd.

1. KOMOLY MEGJELENÉSŰ FIÚ

Itt van az első. Ez a kisfiú 1900-ban született. Olyan ártatlannak néz ki, ugye?
Hiszed, hogy ez a gyermek lesz a felelős a történelem egyik legnagyobb tragédiájáért, amikor felnő?Ő itt Heinrich Himmler. Ő egy bukott farmer volt, de azután a második világháború egyik legbefolyásosabb német alakja lett. Öngyilkos lett, amikor a brit erők elfogták.

2. MOSOLYGÓ FIÚ A KUTYÁJÁVAL

Jeffrey Dahmer egy hírhedt sorozatgyilkos volt, aki 17 fiatal férfit ölt meg. A bírósági tárgyaláson törvényesen hangzott el, de a börtönben meggyilkolták. Gyilkosságai során több hátborzongató és beteges dolgot is véghezvitt. 1994. november 28-án Dahmert a Columbiai Büntetésvégrehajtási Intézetben egy rabtársa, Christopher Scarver vasrúddal agyonverte.

3. EGY FIÚ SZIGORÚ TEKINTETTEL

Észak-Korea Kim dinasztiájának második uralkodója olyan diktátor volt, aki a népét szegénységbe és éhezésbe vezette. A fia folytatja az örökségét a 21. században.

4. KOMOLY MEGJELENÉSŰ FIÚ

Mao 1943 és 1976 között Kína diktátora volt, a kínai népvezér több mint 70 millió ember halálát okozta.

5. KEDVES GYERMEK

Maximilien de Robespierre a francia történelem egyik legkegyetlenebb diktátoraként vonult be a köztudatba. A kezdetben felvilágosult eszméket valló jakobinus vezető eleinte csak ellenfeleit küldte guillotine alá, a diktatúra utolsó hónapjaiban azonban már gyakorlatilag mindenkit kivégeztetett, akitől akár egy kicsit is tartott.

6. EGY FIÚ TENGERÉSZ RUHÁBAN

Benito Mussolini a fasiszta doktrína egyik alapítója volt, aki brutális módszereket használt az etiópiai és jugoszláviai háborúkban.

7. EGY NAGY SZEMŰ KÖZÉP-KELETI GYERMEK

Oszáma bin Láden a szaúd-arábiai militáns iszlamista, az al-Káida terrorszervezet egyik alapítója.

1996-ban és 1998-ban fetváiban felszólította a muzulmánokat, hogy addig öljenek meg amerikai egyesült államokbeli és a vele szövetséges országokból származó civileket és katonákat, amíg azok vissza nem vonják támogatásukat Izraeltől és ki nem vonulnak az általuk megszállt iszlám országokból. Az al-Káida vezetőjeként számtalan terrorakció fűződik a nevéhez. Ő állt az Egyesült Államok ellen elkövetett, 2976 áldozatot követelő 2001. szeptember 11-ei terrortámadások hátterében.

8. ÉRDEKLŐDŐ FIÚ

Szaddám Huszein egykori iraki elnök, diktátor 1979-től 2003-ig.

9. EGY FIÚ, AKINEK ARCKIFEJEZÉSE ÉRDEKES

Joszif Visszarionovics Sztálin a legártatlanabb becslések szerint is 23 millió ember halt meg a grúz diktátor miatt, de van, aki 60 milliót kalkulált.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏