Így szigeteljük télen ablakainkat. Jelentős összeget spórolhatunk meg! – VIDEÓ

Sokféle megoldással próbálkozunk, hogy télen kevesebb legyen a fűtésszámlánk, azonban ez nem mindig sikerül. Nem árt néhány apró trükköt ismerni, hogy hatékony és eredményes legyen a fűtésszámla csökkentése.

ablak-szigeteles

Az alábbi videóban egy férfi hatékony módszert mutat be, egyszerű véghezvinni, és ráadásul működik is. Buborékfóliával borítja az ablakot, így nagyon sok hőt sikerül megspórolnia. Bár nem gondolnánk, de nagyon egyszerű a fóliákat rögzíteni az ablakra.

Vegyünk egy ruhaspriccelőt, majd fújjuk be egy kevés vízzel az ablakot, és tapasszuk rá a méretre vágott fóliát. Amíg az ablak nedves, nagyon jól ráragad a fólia, és tökéletesen bent fogja tartani a hőt a szobában. A megoldás hatékony, nem drága, és segítségével télen 3-5 fokkal tudjuk növelni a hőmérsékletet a szobában.

Annak érdekében pedig, hogy ne csak egy egyszerű fólia takarja az ablakot, fessünk rá a szobával és fallal harmonizáló geometrikus vagy virágos mintákat. A buborékfólia a legtöbb barkács- vagy papírüzletben megtalálható.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏