loading...

Két idegen, tetovált férfi megálltak, hogy segítsenek gumit cserélni… de valami teljesen váratlan dolog történt ezután!

A tudósok azt állítják, hogy az emberi agy úgy van felépítve, hogy minden lehetséges eszközzel egyszerűsítse a problémákat. A sztereotip gondolkodás nem igényel sok energiát és szellemi erőforrást. Ezért az emberek általában inkább abban hisznek, amit könnyebb elfogadni.

Ez a fiatal lány defektet kapott egy elhagyatott helyen. Hirtelen kiszállt az autóból, de amikor becsukta az ajtót, véletlenül elszakította a szoknyáját, így szoknya nélkül maradt. Ennél rosszabb helyzetbe már nem kerülhetett. Elhagyatott helyen, szoknya nélkül és az autó is elromlott… És mivel ez nem volt elég, megjelent két gyanús alak, aki egyáltalán nem volt szimpatikus. Mindenki fél belegondolni, hogy mi történhet ezután. De hirtelen fordulat, váratlan dolog történik.

Megdöbbentő, hogy mennyi előítélet van az emberekben. Eleinte úgy tűnik, hogy ezt a videót csak 18 éven felüliek láthatják. Ez a videó megtanít bennünket, hogy vigyázzunk az előítéletre! Ellenkező esetben ártatlan embereket rosszul ítélhetünk meg!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A buszsofőr felemeli a megrémült kisfiút… ami 5 másodperccel később történik, az egy igazi rémálom

Az iskolabuszon több gyermek is volt, amikor ez történt. 2016 áprilisában egy biztonsági kamera az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?