Kiss Daniella sokkot kapott! Szerelme öngyilkos lett!

A frissen megválasztott szépség ki­rály­nőnk szakított hűtlen pár­já­val, a férfi pedig bá­na­tá­ban ki­ol­totta saját éle­tét.

Vasárnap boldogan mosolygott a Miss World Hungary koronájával a fején Kiss Daniella, ám közben az járt a fejében, hogy a férfi, akit szeret, már nem örülhet vele. A gyönyörű lány volt párja, Józsi ugyanis néhány hónappal ezelőtt öngyilkos lett.

A szépségkirálynő és a férfi közel hét évig alkottak egy párt, ám miután kiderült Józsi félrelépése, Daniella kiadta az útját. Ezután a férfi többször akart békülni, és rendszeresen öngyilkossággal fenyegetőzött. Az utolsó alkalommal azonban nemcsak üres szavakat pufogtatott, hanem fel is akasztotta magát.

Daniella azóta sem tudja feldolgozni a történteket, még mindig szereti egykori párját. Rendszeresen kijár Józsi sírjához, és még egy jó ideig nem áll készen egy új kapcsolatra.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?