loading...

Kiss Daniella sokkot kapott! Szerelme öngyilkos lett!

A frissen megválasztott szépség ki­rály­nőnk szakított hűtlen pár­já­val, a férfi pedig bá­na­tá­ban ki­ol­totta saját éle­tét.

Vasárnap boldogan mosolygott a Miss World Hungary koronájával a fején Kiss Daniella, ám közben az járt a fejében, hogy a férfi, akit szeret, már nem örülhet vele. A gyönyörű lány volt párja, Józsi ugyanis néhány hónappal ezelőtt öngyilkos lett.

A szépségkirálynő és a férfi közel hét évig alkottak egy párt, ám miután kiderült Józsi félrelépése, Daniella kiadta az útját. Ezután a férfi többször akart békülni, és rendszeresen öngyilkossággal fenyegetőzött. Az utolsó alkalommal azonban nemcsak üres szavakat pufogtatott, hanem fel is akasztotta magát.

Daniella azóta sem tudja feldolgozni a történteket, még mindig szereti egykori párját. Rendszeresen kijár Józsi sírjához, és még egy jó ideig nem áll készen egy új kapcsolatra.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Ismét újított a Facebook: ezt a két szót használd és röpködnek a szívecskék!

Újabb csodát alkotott a facebook! Írd be Ezt a két szót a cikk alá kommentbe …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?