loading...

Meghalt Rinyu Patrik? Az édesapa nyilatkozott, legfrissebb hír

rinyu-patrik

Ma 1 hete, hogy eltűnt a gyáli Rinyu Patrik ( 19 ). Utoljára egy éjjelnappali diszkontban látták, ahol egy Ukrán férfival italokat vásárolt. Kiderült közben, hogy a férfi leitatta, és valószínűleg be is drogozta, majd ezt követően a kamionjába csalta a magatehetetlen fiút. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen. Más esetekben ennyi idő alatt már eredmény szokott születni, most pedig semmi nem történik. Mi lehet ennek az oka?
Rinyu Patrik édesapja nyilatkozott.
A várakozás idegtépő, cammognak a percek, mintha megállt volna az idő. Mindeközben mi sem tudunk semmit, a hatóságok nekünk sem beszélhetnek, nehogy esetleg elkotyogjunk valamit, amit titokban akarnak tartani. Még az is lehet, hogy ők már tudnak valamit. Legalábbis ebben reménykedem – mondta István, aki ezer százalékig biztos abban, hogy fia nem önszántából tűnt el, erőszakkal kellett hogy elcipeljék.
– Egyfelől titkon örülök, hogy a hatóságok hallgatnak, hisz addig sem kapunk egy esetleges rossz hírt. Másfelől tényleg kiborító ez a helyzet – mondta az édesapa.

Azonban ha ésszerűen belegondolunk, biztosan azért hallgatnak, mert sikerült felgöngyölíteni, vagy épp az ügy felgöngyölítése zajlik, amiben az emberrabló bandát és a szervkereskedőket próbálják összegyűjteni.

Különböző fórumokon a saját kilétüket fel nem fedő emberek olyan dolgokat írnak, amik engednek következtetni az ügy végbemenetelére.

Ezt írja polka87 :  Az az ember egy ismert figura az éjszakai életben. Szerintem biztosan a fiú testét használta ki, majd eladta őt kilóra..

Reménykedjünk a legjobbakban, és imádkozzunk, hogy előkerüljön ez az életerős fiatal srác!

Ha Te is együtt érzel a család fájdalmával, szolidaritásból nyomj a tetszik gombra, és a megosztásra!

forras

loading...

Ezt láttad már?

Ismét újított a Facebook: ezt a két szót használd és röpködnek a szívecskék!

Újabb csodát alkotott a facebook! Írd be Ezt a két szót a cikk alá kommentbe …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?