Megszeppenve lépett színpadra a 6 testvér, libabőrös leszel ha megnézed a produkciójukat! – VIDEÓ

Imádjuk Brahms-ot, hiszen nincs az a borús pillanat, amit fel ne tudnánk dobni a dinamikus Magyar tánc hallgatásával. Már többen feldolgozták és adták elő, éppen ezért kicsit nehéz újat mutatni belőle. A hat testvér azonban rátapintott arra, hogy mitől repdes az emberi szív, és bizsereg a lélek.

the-kanneh-masons2

Elsőre egészen biztosan nem Brahms-ra számítottunk egy fél tucat mosolygós, energikus tizenévestől. Azonban most az egyszer tévedtünk. Amikor a testvérek a színpadra léptek, már tudtuk, hogy itt valami különleges fog történni, hiszen szinte mindenikük kezében egy-egy vonós hangszer volt.

A “The Kanneh Masons” csapat tagjai odahaza egy fedél alatt élnek, így számukra teljesen természetes, hogy gyakorlatilag már az anyatejjel szívták magukba a zene szeretetét és tudását. A Nottingham-ből érkezett testvérek mindenike vonós hangszeren játszik, kivéve a nagyobbik nővért, aki zongorázik.

Kétségtelen, hogy számtalan órányi tanulás és gyakorlás áll már a hátuk mögött. Édesek, aranyosak, harmonikusak, tehetségesek, és ráadásul szuper jók.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏