Melyik napon születtél? Ilyen férfi illik hozzád

Ha nem tudod melyik napra esett születésed dátuma ne habozz utána nézni érdekes mit tudhatsz meg ebből :)

naptar

Hétfő

Ha hétfőn születtél, a vidámság és kedélyesség fontos tulajdonságai lehetnek annak a férfinak, aki mellett megtalálod a helyed. Nem nélkülözi a játékosságot sem, optimista, nyitott szemléletű és nem veszi túlságosan komolyan a dolgokat. Mindezzel ellensúlyozhatja melankóliára és befelé fordulásra való hajlamát.

Kedd

Ha kedden születtél, valószínűleg magad is energikus jelenség vagy, akinek talán a karrier sem elhanyagolható szempont az életében. Ambíciózus, vezető típusú férfi illik hozzád, aki terveket sző, képes teljes erőbedobással dolgozni a céljaiért, és a kapcsolatban is hajlandó viselni a nadrágot.

Szerda

Ha szerdán születtél, nem kizárt, hogy magad is intellektuális alkat lévén elbűvölnek az intelligens, de egyúttal humoros férfiak, akikkel nagyokat lehet beszélgetni, és szellemileg is egy hullámhosszon vagytok.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, valószínűleg a kreatív, ötlettel teli férfiak társaságában érzed jól magad. Elbűvölhet a szabad szellemük, és a korlátok lebontására tett kísérleteik, és tiszteled őket amiatt, hogy a saját útjukat járják.

Péntek

Ha pénteken születtél, valószínűleg te is romantikus, érzékeny személyiség vagy, ezért a klasszikus értékekhez ragaszkodó, udvarias, romantikus férfiak valók hozzád, akik nem felejtik el az évfordulókat sem.

Szombat

Ha szombaton születtél, egy kalandvágyó, nyitott férfi személyében találhatod meg a nagy őt, aki téged is kirántgat a négy fal közül, és arra motivál, hogy folyamatosan átlépve a komfortzónádat, új élményekkel gazdagodj.

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, valószínűleg a szenvedély az egyik legfontosabb tényező számodra a kapcsolatban, ezért az érzékiség a számodra ideális társ talán leglényegesebb tulajdonsága. Nem elhanyagolható a kettőtök közt lévő kémia sem.
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏