Mennyire tudnak hazudni az egyes csillagjegyek szülöttei?

Hazugság nélkül nincs szerelem – tartják a filozófusok. Shakespeare ezt sokkal szebben fogalmazta: színház az egész világ. S hogy mennyire vagyunk jó vagy rossz színészek ebben a folyamatos előadásban, attól is függ, mennyire tudunk színlelni, hazudni.
1000_hazugsag_20150520_154658

De hogy ki milyen jó színész az élet színpadán, ki tud hazudni, és ki képtelen még az apró füllentésre is, az nagyon sokban függ attól, hogy az illető milyen csillagjegyben született, illetve születésekor hol állt a Hold. Minden jegy mellett feltüntettük, hogy a hétköznapokban összesen hány százalékuk képes az alakoskodásra, hazugságra.

Kos: 5%
Nagyon nem jó színész. Mindig őszinte és nyílt: látszatra zord, valójában szívélyes, aki sosem köntörfalaz fölöslegesen. Hamar lebukik, ha hazudni próbál. Ha a pénzét képmutatással kellene keresnie, alighanem éhen halna.

Bika: 20%
Mivel az őszinteség hozzátartozik a Bika jelleméhez, aligha képes szerepet játszani. Bizalomra méltó, aki a képmutatást megveti – ilyesmire legfeljebb valamilyen jó cél érdekében hajlandó csupán. Előfordulhat, hogy egyszer-kétszer nem fedi fel a lapját, ha ezzel megkímélheti a másikat a fájdalomtól.

Ikrek 80%
Született színész. Olyan sok szerepet játszik egyszerre, hogy nehéz eldönteni, melyik is az igazi arca. Bár, lehet, hogy épp emiatt könnyű kiismerni, hiszen minden szerep a személyiségének egy része.

Rák 95%
Nem szívesen mutatja ki igazi érzéseit, nem hazudik, inkább elhallgat dolgokat. Önvédelemből alakoskodik, hogy igazi lényét mindig egy kicsit homályban tartsa. Álcázása védőpajzs, így folyamatosan titokzatosság lebegi körül.

Oroszlán 90%
A képmutatás mestere. Az életben szívesen játszik nagy és fontos szerepeket, és általában sikerül ezeket élettel megtöltenie. Csak ritkán fedi fel az igazi arcát. Ha érdeke úgy kívánja, nagyon át tudja színezni a valóságot.

Szűz 25%
Az álcázás minden formáját megveti. Mindig a természete szerint viselkedik. Igaz, nem enged bepillantást a dolgaiba, Igaz, nem enged bepillantást a dolgaiba, de másoktól megértést vár el. A színészkedést, füllentést, őszintétlenséget tisztességtelennek tartja.

Mérleg 100%
A füllentés nagymestere. Ügyesen hazudik, s mert nagyon ért a színészkedéshez, nehezen lehet rajtakapni. Mesterfokon játssza mindig a helyzetnek megfelelő szerepet. Az ember sohasem tudja pontosan, hányadán is áll vele.

Skorpió 65%
Nem szívesen enged betekintést lelki életébe, de azért nem álcázza magát. Csak bezárkózik, megközelíthetetlennek és titokzatosnak tűnik. Nehéz, majdnem lehetetlen őt kiismerni.

Nyilas 10%
A képmutatás művészete teljesen idegen tőle. Mindig azt mutatja, ami a lénye, mindig úgy viselkedik, ahogyan éppen érez. Ami a szívén, az a száján. Ezért gyakran előfordul, hogy “akasztott ember házában kötelet emleget”, és így sokat ront az esélyein.

Bak 50%
Nem jó színész, de ért annyira a képmutatáshoz, hogy a külvilág számára kiismerhetetlenné tegye magát. Nem szeretne senkit félrevezetni. Aki nyílt kérdést intéz hozzá, annak egyértelmű választ ad. Tárgyilagosságával azonban sokszor eloltja a másikban a reményt.

Vízöntő 75%
Szívesen visel álarcot, és bolondozás mögé bújva mondja ki az igazságot. Szeret szerepet játszani, hogy elrejtse azt, amit érez, gondol. Örömmel zavarja össze az embereket, mégis tisztességes és megbízható.

Halak 85%
A félénk Halak nem szívesen adja ki az érzéseit. Kitűnő színész, nagyon vigyáz arra, hogy ne lehessen kifürkészni igazi énjét. A másik igyekezetére bízza, hogy kiismerje. Így újból és újból magára irányítja a figyelmet, és boldog, ha foglalkoznak vele.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏