MOSTANTÓL VISSZAIGÉNYELHETŐ A SZÁMLÁKON FELTÜNTETETT MEGTAKARÍTÁSI ÖSSZEG!EZT OSSZUK MEG!

JÚLIUS ELSEJÉTŐL ,A HELYILEG ILLETÉKES ÖNKORMÁNYZATOKTÓL IS IGÉNYELHETŐ ,A SZÁMLÁKON FELTÜNTETETT MEGTAKARÍTÁSI ÖSSZEG .!!! KORMÁNYRENDELET !!!
Egyre több ember érdeklődik ,,,gázóra ,,,vízóra ,,,villanyóra leolvasóknál ,hogy a rezsi számlákon feltüntetett megtakarításokat / a képen sárga mezőben látni a megtakarítást 2555 Ft / mikor kapja meg készpénzben ???
Alapvetően jó emberi tulajdonságom ,hogy ahol tudok segítek ,,,mivel sokan nincsenek tisztában ezen összeg hozzájutásának módjával ..!!Tehát az adott számlát – számlákat szükséges lefénymásoltatni ( az eredetit feltétlen őrízék meg ) és a 6 havi vagy 12 havi lemásolt számlákat juttassák el a területi érdekeltségű NAV hatóságnak ,akik rövid elbírálás után 3 vagy 4 héten belül postázzák a pénzt a számlán feltüntetett címre ,címekre …! Akik abban a szerencsés helyzetben vannak ,hogy viszonylag közel esik a NAV intézménye ,,,vagy esetleg nincs idejük várni ,azok személyesen is bevihetik a hatósághoz az említett számlákat ,,,így a helyszínen át is vehetik pénzüket …! Személyes ügyintézés esetén feltétlen vigyék magukkal az azonosításra alkalmas dokumentumaikat ,úgymint ,,,személyi igazolvány ,lakcímet igazoló kártya ,stb .!!!Oszd meg te is!
11401218_1667760580124171_3136427994940830284_n

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏