Nagyon rossz hírek jöttek Bangó Margitról!Drámai hír érkezett!

Bangó Margit is elkapta a koronavírust: mindenkit arra kér, vegye komolyan a betegséget A cigányzene koronázatlan királynője is elkapta a koronavírus. Bangó Margit mindenkit arra kér, vegye komolyan a vírust.

Még mindig tombol a koronavírus-járvány, és egyre több áldozatot szed a vírus a világ minden táján. Bangó Margitot is megfertőzte a koronavírus, de ő szerencsésnek mondhatja magát, mert már ki is gyógyult a fertőzésből.

„Nem éreztem szagokat, ízeket, és legyengültem. Szerencsémre január óta sok vitamint szedek, aminek köszönhetően jó az immunrendszerem, így viszonylag könnyen leküzdöttem a kórt. Ráadásul jó az orvosom, és Isten is vigyázz rám” – nyilatkozta a művésznő

Családja is ott volt az énekesnő mellett ebben a nehéz időben. Bangó Margitnak is karanténba kellett mennie, de ő mégis hálás Istennek, hogy otthon vészelhette át a fertőzést, nem kellett kórházba mennie.

A Kossuth-díjas művésznő hozzátette: „Ez a vĂ­rus mĂĄs, mint az influenza. Sokkal komolyabb ĂŠs ennek megfelelően is kell kezelni. Hogy beoltatom-e majd magamat ellene, mĂŠg nem tudom, ebben mindenkĂŠppen az orvosom vĂŠlemĂŠnyĂŠt fogom kĂŠrni”.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏