Nem hisz a szemének a rendőr, amikor félreállítja a Lamborghinit és meglátja ki vezeti!

A fekete Lamborghini nem csak egy természetfeletti csodajárgány, hanem egy valóságos gyógyító autó is volt. A Batmobil gazdája minden szabadidejét azzal töltötte, hogy az ország különböző pontjain beteg gyerekeket látogatott meg, és kisebb ajándékokkal lepte meg őket.

844a822dee96242369694587733b89d4_batCop_1316_866

Lenny B. Robinsont mindenki csak Route 29 Batman néven ismeri. Ő volt az az ember, aki Batman kosztümbe öltözve vidította fel a beteg gyerekeket. A férfi eredetileg egy takarítócég tulajdonosa volt, azonban egyszercsak úgy gondolta, hogy ezentúl sokkal értékesebb dologgal tölti majd idejét.

Vásárolt egy Batman jelmezt magának, és kórházakat látogatott meg, ahol beteg gyerekeket ajándékozott meg, és vidított fel. A Batmobilt mindenki már messziről ismerte, hiszen annyira jellegzetes volt, akárcsak az azt vezető Batman kosztümbe öltözött férfi.

Lenny a Lamborghini Gallardo Roadster kocsiját egyedi Batman lógókkal varázsolta még jellegzetesebbé. Az alábbi videóban azt láthatjuk, amint épp a közlekedési rendőrök igazoltatják, majd a dolog annyira jól sült el, hogy egy közös fényképezkedésben végződött.

Az önzetlenségéről világszerte ismert férfi, ez év augusztusában tragikus körülmények között az autópályán hunyt el.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/video.php?v=902716139788168″ width=”620″ height=”500″ onlyvideo=”1″]

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏