Nézd meg, mit kell tenni, hogy nem párásodjon be az autó ablaka! Ilyen remek ötletet!

Legtöbbször az egyszerű megoldások a leghatékonyabbak. Csak némi kreativitásra és találékonyságra lesz szükség és több kellemetlen, megoldatlan problémát is felszámolhatunk.

auto-paraelszivo

Ha kint hűvös idő van, és beülünk az autónkba, általában pár perc alatt a szélvédő belső fele teljesen bepárásodik. Ha egy darab törlőronggyal, vagy még rosszabb, a kezünkkel kezdjük el letörölni a nedves felületet, és nem várunk, míg magától felszárad, az üveg nagyon homályos, foltos lesz, ami napsütés esetén igencsak zavaró tud lenni.

Az alábbi videóban egy frappáns ötletet leshetünk el, egy otthon is, könnyen elkészíthető páraszívó kis tárgyat kell összerakni. Szükségünk lesz kristályos szilikonos macskaalomra, két jó állapotban lévő zoknira.

Annyit kell tenni, hogy az egyik zoknit meg kell tölteni a kristályos, szilikonos alommal, a végére kötni kell egy csomót, majd ezt beletenni a másik zokniba. És kész is a praktikus és hatékony nedvszívó „készülék”, amit akár az ablak, vagy a kocsiülés alá is betehetünk. Nem foglal sok helyet, nem fogyaszt energiát.

Szerintünk érdemes pár percet szánni ezen hasznos tárgy elkészítésére.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏