loading...

Odament a hajléktalanhoz és elkérte az összes pénzét. Ami ezután történt, mindenkit ledöbbentett!

Sokat gondolkozhatnánk azon, hogy mikor is voltunk utoljára igazán önzetlenek. Mikor adtunk valakinek valamit úgy, hogy cserében nem vártuk érte semmit? Mikor segítettünk barátainknak anélkül, hogy közben ne vártunk volna hálálkodásra?

hajlektalan-penz-video

Nagyon kevés ember rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy önzetlenül segítsen. Leginkább azok adakoznak gondolkodás nélkül, akiknek nagyon kevés pénzük van.

Az alábbi videóban láthatjuk, amint hajléktalanokat tesztelnek. Omar a fiatal férfi az utcán hajléktalanoktól és rászorulóktól kér kölcsön egy kis pénzt és élelmet, mondván, hogy nagyon nagy szüksége van rá. Sokan a zsebükbe nyúlnak, és mosolyogva adják oda az utolsó aprójukat.

A teszt végén Omar elmondja nekik, hogy ez egy kitervelt jelenet volt, és pozitív hozzáállásukért cserében 20 dollárral jutalmazza meg őket. Az a férfi, aki az összes zsebében levő pénzt odaadta még egy új cipőt is kapott Omartól ajándékba.

A férfi igazán meglepődött, és a régi cipőjét gyorsan egy tőle sokkal inkább rászoruló társának adta. Ugye milyen könnyű önzetlennek lenni, ha tiszt szívünkből tesszük azt?

Nézd meg a videót és ha tetszett oszd meg másokkal is!


forrás

loading...

Ezt láttad már?

A buszsofőr felemeli a megrémült kisfiút… ami 5 másodperccel később történik, az egy igazi rémálom

Az iskolabuszon több gyermek is volt, amikor ez történt. 2016 áprilisában egy biztonsági kamera az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?