loading...

Ők azok a sztárok, akik tagadják hogy plasztikai műtétjük volt

Pedig a napnál is világosabb, hogy hazudnak. Nekünk személy szerint nincs bajunk a szépészeti beavatkozásokkal – bár eredetileg azért találták ki őket, hogy műtétek után, vagy veleszületett esztétikai rendellenességeket kijavítva segítsenek a pácienseknek. Nem pedig azért, hogy a pénzükkel mit kezdeni nem tudó, a műanyag, tökéletes külsőre törekvő sztárok kedvenc elfoglaltsága legyen.

Mi csupán azt nem értjük, hogy ha valaki kés alá fekszik, és ennek egyértelmű nyomai vannak, akkor miért nem vállalja fel, hogy megtörtént a beavatkozás? Némelyiküknél szinte kiszúrja a szemünket a változás, de ők még mindig tagadnak. Ha már vállalták a műtéte(ke)t, igazán felvállalhatnák az igazságot…

Megan Fox a mai napig tagadja, hogy bármiféle beavatkozáson átesett volna. Ugyan már, komolyan?

tagad7
Kylie Jenner már 17 évesen feltöltette az ajkait, amit azóta is rendíthetetlenül tagad.

tagad6
Mary-Kate Olsen-t ma már nem olyan könnyű összetéveszteni testvérével, mert igencsak…furán néz ki.

tagad5
Blake Lively, a Gossip Girl sztárja régebben hétköznapi “lány a szomszédból” kinézete volt, ma már neki is inkább mű arca van.

tagad4
John Travolta sosem akar megöregedni, hajbeültetését máig tagadja, pedig ordít a mostani fotóiról, hogy az ott már bizony nem a természetes haja…

tagad3
Lindsay Lohan arca sem csak az állandó tivornyázástól változott meg…

tagad2

forrás

loading...

Ezt láttad már?

15 képregény egy norvég művésztől, aki tudja, hogyan élnek a 30 körüli nők

Bibicantdraw (Bibi nem tud rajzolni) egy oslói grafikus, akinek elmondása szerint a művészneve tulajdonképpen egy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?