Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit? Mocsa – Rendőrök intézkedtek hétfőn reggel a Komárom-Esztergom megyei település egyik luxusvillájában.

Székesfehérvár — Rendőrök vitték be tegnap Galambos Lajost (54) és feleségét kihallgatásra – írta a feol.hu. Az internetes oldal információi szerint a zsaruk nagy erőkkel szállták meg a mulatóssztár mocsai birtokát.

A lap kérdésére Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbi tájékoztatást adta: „A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Feleségével együtt vitték be a rendőrök, áramlopással gyanúsítják Lagzi Lajcsit

A nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat.

A zsaruk nagy erőkkel szállták meg a mulatóssztár mocsai birtokát

A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak.” Ahogy azt májusban többen is megírták, illegális áram-, gáz- és vízvételezés jeleire bukkantak Galambos Lajos mocsai birtokán, s a szintén a tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. telephelyén, illetve a személyéhez köthető tatai Boglárka Apartmanparkban.

72 óráig tarthat az őrizetbe vétel, de kezdeményezik az előzetes letartóztatást

Az ügyben eljáró Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság májusban házkutatást is tartott nála: akkor a rendőrök azt mondták, ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, a gyanú pedig vesztegetés.  Tegnap este, lapzártánkkor Lajcsi még mindig a rendőrkapitányság vendégszeretét élvezte.

 
 

A Dáridóval  lett sztár

Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi 1961. január 25-én született Budapesten. Zenész, műsorvezető.  A Péntek esti Dáridó és a Szuperbuli című televíziós műsorok házigazdája. Legismertebb slágere a Hosszú fekete haj, aminek szövegét Deák Bill Gyula írta.

Sváb családból származik, az eredeti családnevük Grósz volt. A zenélés náluk családi hagyomány: az édesapja és a nagypapája hétvégenként lakodalmakat járva zenéltek. Kitüntetései: Szokolya község díszpolgára, 2006-ban megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét, 2001-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, a TV2 két alkalommal jutalmazta Nívódíjjal, három alkalommal kapta meg a Story Csillag díját, a közönség szavazás alapján a legnépszerűbb produkció kategóriában, két alkalommal kapta meg az Aranyszarvas díjat, közönségdíjat, 2000-ben és 2002-ben a Líra díjat érdemelte ki, több város – többek közt szülőhelye, Soroksár – díszpolgára, több nagy múltú borlovagrend tagja.

Márió és Lagzi Lajcsi – Amikor a szívem úgy dobog

Lagzi Lajcsi: Kék a szeme

Lagzi Lajcsi: Hosszú fekete haj

Lagzi Lajcsi – Legjobb Zenéi – Mix 2015 (DJ Davisz)

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏