Pórázon tartja feleségét az ausztrál mágnás

Gold Coast — Pórázon tartja feleségét és annak barátnőjét is az ausztrál dohánymágnás otthonukban, ahol egyébként két kislányukat is nevelik.
A Freechoice Tobacco örököse, egyben ügyvezetője, Travers Beynon egy 1 milliárd forintot érő mesés ingatlanban él barna hajú nejével és annak szőke barátnőjével, akivel a hitvesi ágyat is megosztják. Az ausztrál „Hugh Hefner” ezt azzal magyarázza, hogy sose tudott választani a „szőke és barna kóla” között. A legszebb ausztrál tengerparton lévő luxuslakásban a Playboy-partikhoz hasonló orgiákat rendeznek úgy, hogy a két gyerek is otthon van.
15_o_porazon-2-INSTAGRAM
A szexbombákat megalázó pózokban fotózza, például két négykézláb álló lány hátán sakkozik a haverjával.A vendégek többsége nős ember, a meghívott több tucat lányt pedig rendszeresen versenyeztetik, ki költözhet be hozzájuk. Mindezt a kicsik dédszülei, Graham és Evon Appleby tette szóvá az CatchUp Tv egyik műsorában. Az idős házaspárnak ismerőseik szóltak, hogy látták az interneten megosztott fotókon, amint a családfő unokájukat, Taeshát pórázon vezeti barátnőjével. Elképesztő képek sokasága látható a férfi oldalán, miközben cégét is reklámozza, ami viszont évtizedek óta tilos Ausztráliában. Az egyik képen helikopteren érkezik a hatalmas mellekkel ékesített hölgykoszorúba, egy másikon tejszínnel bekenve fekszik a bombázók között, akik aztán lenyalták róla az édes habot. Nem véletlenül hívja házát 50 Cent után szabadon Candy Shopnak, magát pedig Cukros bácsinak.

15_o_porazon-3-INSTAGRAM
– A két kislány rendszeresen részese a szexpartiknak, meztelen nők járkálnak a házban. Attól félünk, nagyon rossz­ hatással lesz rájuk a későbbiekben az élmény – mondta a műsorban könnyezve a feleség nagymamája, Evon, akinek fogalma sincs, hogyan lehetne jobb belátásra bírni a féktelen és hedonista Traverst.A lány szüleiről ugyan nem tudni semmit, ám a dédszülők azt mondták, ők nem voltak meghíva unokájuk, Tae­sha esküvőjére, és nem találkozhatnak a kislányokkal sem. A rendőrség most vizsgálódni kezdett, mi folyik a partikon, a dohánygyártó mogul erre perrel fenyegette meg a műsor készítőit.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏