RENDKÍVÜL Fontos bejelentést tett Orbán Viktor, ami MINDEN magyarra komoly hatással lesz!

Minél gyorsabban minél megbízhatóbb vakcinákat kell felkínálni az embereknek, ebben nem akadályozhat politikai megfontolás vagy gyógyszergyártó cégek érdeke, ezért Keleten és Nyugaton is tárgyalni kell:

Mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban. A december 11-éig hatályos korlátozásokat követő intézkedésekről elmondta, az operatív törzs hétfő reggeli ülésén születnek meg a döntések. Amíg az unióban politikai viták folynak, a britek már tömegesen oltanak. Brüsszelnek lekevertek egy nagy pofont – így kommentálta a kormányfő, hogy az EU-ból kilépett Nagy-Britannia már most tömeges oltásba kezd azzal a vakcinával a Pfizer/BioNTech-oltóanyaggal -, amelyet az EU is megrendelt közösen.

Aki kilépett, saját úton jár, saját megoldást keres, hamarabb tudja megvédeni a polgárai egészségét, életét, mint mi, akik bennmaradtunk” – fogalmazott. Megerősítette: amikor lesz vakcina, először az egészségügyi dolgozók, majd a súlyos állapotban lévők kapnak belőle.Hétfőn születik döntés a december 11. utáni védelmi intézkedésekről. A december 11-éig hatályos korlátozásokat követő intézkedésekről elmondta, az operatív törzs hétfő reggeli ülésén születnek meg a döntések, de jelezte, az már az első konzultációin kiderült: a tudósok, orvosok mereven elleneznek mindenfajta nagyobb lélegzetű enyhítést. Brüsszel 34 millió migránsnak akar lakást, állampolgárságot, szavazati jogot adni.

Ha 34 millió embernek a baloldaliak Európában szavazati jogot adnak, akkor hosszú időn keresztül számíthatnak arra, hogy az ő szavazatukat és támogatásukat élvezik” – hívta fel a figyelmet. A kormányfő úgy fogalmazott: a magyar baloldal szintén azon töri fejét, hogy a “Soros-tervet” Magyarországon is végrehajtja, vagyis behozná a migránsokat, akik aztán rájuk szavaznának. Nem szabad engedni, hogy Magyarországot átalakítsák – hangoztatta.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏