Rendőrök állították félre a barátnőjével kocsikázó férfit. Sokkolta a lányt, ami ezután történt! – VIDEÓ

A férfiak cseppet sincsenek könnyű helyzetben, amikor úgy döntenek, hogy felteszik a mindent eldöntő kérdést élete párjuknak. A legtöbb nő elvárja, hogy párja ebben a pillanatban is romantikus és kreatív legyen, és mindezt úgy ötvözze, hogy egyáltalán ne legyen „gyanús“. Vajon milyen egy tökéletes lánykérés?

rendori-lanykeres2

Bizonyos felmérések szerint a nők 57 százaléka előre tudja, sejti, megérzi, hogy mi fog történni vele…

Az alábbi videóban egy igencsak szokatlan, ám meglepetés szempontjából tökéletes megoldást választott a leendő vőlegény. A közlekedési rendőröket vonta be a dologba, és az ők segítségüket kérte.

Gyanútlanul autókáztak az úton a férfi és barátnője, amikor megállították őket a rendőrök. A férfit kiszállították, hogy megmotozzák, majd a nőt is, hogy megtudják, minden rendben van-e vele. Ekkor az egyik rendőr előkapott egy kis piros dobozkát, és átadta a férfinak. A férfi pedig az igencsak meglepett nőnek feltette a nagy kérdést, hogy akar-e a felesége lenni.

Megismerkedésük napján, pontosan két évre rá így kérte meg a fiatal férfi a barátnője kezét. Szerintetek hányas a listán ez a lánykérés?

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏