Rettenetes dolog vár Csillára – L.L. Junior exének újra át kell élnie a tragédiát

L.L. Junior és Hopp Csilla tavaly augusztusban veszítette el kisfiát, amikor Dávidka Zuglóban kirohant az úttestre, egy autó pedig elgázolta őt. A szörnyű balesetet édesanyja, Hopp Csilla és bátyja, Lacika is végignézte. A mentők sokáig küzdöttek a kicsi életéért, de már nem lehetett segíteni rajta. Junior a baleset időpontjában éppen egy koncertet adott, így ő annak végén értesült a történetekről és elindult haza. A rapper már nem láthatta élve gyermekét, vele már Dávidka halálhírét osztották meg.

Az ügyben még jelenleg is folyik a nyomozás és a baleset rekonstruálása érdekében a nyomozók a tragédia helyszínére vihetik Junior exfeleségét, Hopp Csillát. Ő lehet a segítség abban, hogy pontosan megtudják, mi történt akkor.

Nyilvánvalóan Csillának nem lesz könnyű dolga, hiszen újra szembe kell néznie élete legszörnyűbb perceivel. Ugyanakkor, ha a nyomozás érdekei úgy kívánják, akkor a gyászoló anya nem fog nemet mondani, kész kimenni a gázolás helyszínére.

“Legutóbb egy hónapja volt az ügyfelem kihallgatáson, akkor szintén elmondott mindent, ami a balesettel kapcsolatos. Ha szükséges, akkor helyszíni szemlét és szembesítést is elrendel a nyomozó hatóság, ám még nem kaptunk értesítést ezeknek az időpontjáról” – mondta el Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.

A nyomozás során a helyszíni szemle egy teljesen bevált eljárás, aminek keretein belül a gyanúsított és a szemtanúk is visszatérnek a zuglói zebrához, ahol Dávidka élete véget ért. Ilyenkor mindannyian minden egyes apró mozdulatot, történést elmesélnek, hogy minden egyes pillanat pontosan rekonstruálható legyen. Teljesen biztos, hogy Csillát már maga a helyszín is fel fogja kavarni, továbbá az elmúlt több, mint egy év alatt többször is el kellett mondania a baleset körülményeit. Ez nagyon megviseli az édesanyát, de, ha szükség van rá, akkor természetesen a hatóságok rendelkezésére áll.

“A gyanúsított kérheti, hogy ne kelljen részt vennie a szemlén, de ha ez kell ahhoz, hogy tisztázva legyen, pontosan mi és hogyan történt a balesetkor, akkor – ha nehéz is – meg kell tenni. Ügyfelem is tudja, hogy lelkileg, pszichésen megterhelő lesz újra visszatérnie oda, ahol imádott fia elhunyt, de megteszi, ha a hatóságok szerint ez szükséges” – folytatta Hopp Csilla jogi képviselője.

dr. Horváth B. Gábor azt is elárulta, hogy van most a gyászoló édesanya.

“Jobban van az ügyfelem, már sokkal erősebb, pánikroham nélkül tudott vallomást tenni, de néha még most is előtör belőle a fájdalom, ami teljesen érthető. Próbál kitartani, és szépen lassan megerősödni.”

Dávidka halálának ügyében azonban nem édesanyja az egyetlen gyanúsított. Csilla barátnője is jelen volt a baleset ideje alatt, így ő is látta a történeket. Mindkét felnőtt felelősségét vizsgálja a rendőrség.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏