Sikított a zsűri, amikor meglátta mit csinál a színpadon ez a két testvér. Nekem is tátva maradt a szám… – VIDEÓ

Egy tehetségkutató akkor jó, ha minél extrémebb és érdekesebb fellépők vesznek részt rajta. Az átlagos, „csak“ jónak eleve kevés az esélye. Legyél valamiben nagyon tehetséges, és a produkciód legyen olyan, hogy mindenkinek tátva maradjon a szája, és akkor garantált a továbbjutás.

bgt-judges1

A Britain’s Got Talentben egy testvérpár produkciója sokkolta a nézőket és a zsűrit. Volt aki a szívéhez kapott, mások a fejüket fogták, de akadt olyan is, aki sikítozott a meglepetéstől és félelemtől. Ilyen lehengerlően félelmetes előadást ritkán láthatunk.

A műsor készítői közben fel is hívták a nézők figyelmét, hogy az alábbi mutatványokat senki se próbálja ki otthon. Billy és Emily, a két testvér görkorcsolyán és teljesen magabiztosan gurult be a színpadra.

Az egész produkció egy alig több, mint másfél méteres gumiszőnyegen zajlott, és mégis az egész világot megmozgatta. Dinamikus volt és félelmetes.

A fiú a lányt úgy forgatta maga körül, mintha egy súlytalan hópihe lenne, holott látszott, hogy teljes súlyával kapaszkodik Billy nyakán. A legfélelmetesebb mégis az volt, mikor két összefogott hurkokba akasztották magukat, és ezen csüngött Emily, úgy, hogy forgás közben még fejénél fogva pörgette is magát.

A látványt és az érzést nehéz átadni szavakkal, érdemes megnézni és csodálni őket. Nézzétek meg a videót és ha tetszett osszátok meg barátaitokkal is.

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏