Sírást hallottak a lefolyócsőből. Megdöbbentő, hogy mit találtak benne! – VIDEÓ

Az MHS (The Michigan Humane Sochiety) állatmentő csoport munkatársai egy nap egy kétségbeesett értesítést kaptak. Detroitból hívták őket, hogy egy kiskutya a lefolyón keresztül a kanálisba esett, és valahol a csőrendszerben, a ház alatt rekedt.

kutyus-csoben2

A mentőcsapat szinte az egész napot az ügy megoldásával töltötte, ugyanis szükségük volt egy kotrógépre is, hogy könnyebben hozzá tudjanak férni a csőhöz. Fel kellett bontani a lefolyó körüli földrészt, ehhez pedig a ház építési tervrajzait is át kellett vizsgálni, hogy merre is futnak pontosan a csövek.

Egy idő után az is segítségükre volt, hogy egy, a csőrendszerbe dugott kamerán keresztül figyelni tudták a kutyust. A kis eb pedig csak nyüszített és sírt kétségbeesetten. Szívszorító feladat egy ilyen munkát minél pontosabban és rövidebb idő alatt megoldani.

Az alig négyhetes kutyát éppen idejében sikerült megmenteni, ugyanis már nagyon ki volt fáradva, és szinte teljesen kiszáradt. Gyorsan szükség volt az életmentő táplálásra és folyadékpótlásra, így a kutyát minél hamarabb az anyjához juttatták.

Lehet, hogy egyeseknek ez a mentés nem bír túl nagy jelentőséggel, de, akik benne vannak, hivatásszerűen és hihetetlen pontossággal végzik az életmentő munkát. Örülünk, hogy léteznek még állatszertő emberek, szerintünk megérdemelnek egy lájkot és egy megosztást!

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏