Soha nem vágatta le haját ez a 16 éves lány. Egészen mostanáig! – Elképesztő átalakuláson esett át!

A férfiak általában a hosszú hajra buknak, éppen ezért (is) a nők nagyrésze inkább a hosszú hajat választja. Lássuk be, a férfiak véleménye igencsak számít. Ha valaki levágatja a haját, annak valami komolyabb oka van.

cikk2015-05-26-3

Úgy tartják, hogy, ha egy nő életében komolyabb változás áll be, akkor azt a haja bánja. Legyen szó szakításról, új kapcsolatról, új élethelyzetről a nők valamit mindenképpen változtatnak a hajukon.

Az alábbi videóban láthatjuk, amint egy 16 éves lány nagy átalakuláson megy át. Életében először vágatja le a haját. Roxy eddig saját elhatározása szerint nem szeretett volna a haján semmilyen átalakítást végrehajtani.

Most a Seventeen magazin segítségével nagy átváltozáson esett át, ugyanis más iskolába készül, és szeretné, ha a külseje is megújulna. Az átalakítást végző fodrász valósággal sokkot kapott, azt mondta, még sohasem volt dolga ekkora hajjal. Hihetetlen öröm volt számára, hogy az eddig érintetlen haj, az ő keze által vált adománnyá.

A lány teljesen új külsőt kapott, gyönyörű és érettebb lett a megváltozott frizurával. Édesanyja végig ott volt a fotózáson, és könnyekbe tőrt ki, amikor lánya megvált a gyönyörű hajától.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏