Szanaszét oltották a rasszista csajt, miután feltöltötte magáról ezt a fotót

Nagyon vigyázz, mit töltesz fel a Facebookra és milyen hozzászólással, mert ha megsértesz másokat, ők nem biztos, hogy szó nélkül mennek el mellette. Egy amerikai lány esetében is ez történt, amikor túlzott önbizalommal felfűtve felrakott magáról egy dögösnek gondolt profilképet, és beleszűrt jó adag rasszizmust is. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, a lány élő céltáblává változott, és záporoztak a viccesebbnél viccesebb válaszok.

1. Elsőnek egy fekete srác kommentelt a képhez:
Minden fekete férfi nevében mondhatom, hogy teljes szívvel kiállunk a döntésed mellett.
2. Aztán hozzászólt egy fehér srác:
Minden fehér férfi nevében mondhatom, hogy tiszteljük a nagylelkűségedet. Azonban vissza kell utasítanunk ezt a nagyvonalú ajánlatot, és arra ösztönöznék a mexikóiakat, hogy közülük fogadja el valaki a felajánlást.

3. És érkezett is a válasz egy mexikói férfitól:
Minden mexikói nevében kijelenthetem, hogy vannak olyan melók, amit még mi sem tudunk elvállalni. Esetleg az ázsiaiak bevállalják a dolgot.
4. Nem kellett sokáig várni egy ázsiai fiú válaszára:
Az ázsiai kultúrához igazodva, udvariasan el kell utasítanom ezt a nagylelkű tettet, mert gyakorolnunk kell a matematikát, zongorázást és a ninja mozdulatokat, talán a Muszlimoknál megtalálod, amit keresel.
5. És végül a kegyelemdöfés egy muszlim fiútól:
Minden Muszlim nevében kijelenthetem, hogy el kell utasítanunk az ajánlatot, ugyanis köztudott, hogy mi nem eszünk disznót.
Szép példája a különböző kultúrák és etnikumok összefogásának 🙂

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏