loading...

Szeretnél egy tetoválást? Ez a 18 kép megmutatja, hogy néznek ki a minták néhány év után

Ki ne kapott volna kedvet ahhoz, hogy egy kreatív, jópofa vagy egyszerűen csak szép mintát meglátva bevállaljon egy tetoválást? Igen, manapság nem számít deviánsnak az, aki magára varrat valamit, nem kell attól tartani, hogy egy nem feltűnő helyen levő tetoválás miatt például kirúgnak a munkahelyünkről.

Attól viszont tartani kell, hogy a friss állapotban élénk színű, jól kontúrozott, kellően kontrasztos minta akár 1-2 év leforgása alatt elhalványul, kopik, és az idő múlásával szinte felismerhetetlenné válik. Jól válasszuk meg, hogy hol varratunk magunkra, mert a tinta és az elvégzett munka minősége nagyban befolyásolja az időtállóságot.
Nézzük hát, hogyan változnak meg a tetoválások az évek múlásával. (Ahol lehet, a képeken fel vannak tüntetve, hogy hány év telt el a két kép készítése között.)


forrás

loading...

Ezt láttad már?

Íme 2019-es bunkó horoszkóp, ami garantáltan mindenkit vérig sért!

Ma már minden féle-fajta horoszkópról olvashatunk, a szex-horoszkóptól kezdve egészen a diéta-horoszkópig. Jogosan merül fel …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?