loading...

Szombaton voltam a Hungexpo Rendezvény központban, ahol több Orosz férfi tűnt fel és…

vese

Fontos ügyben írok most:

Szombaton voltam a Hungexpo Rendezvény Központban a Hyperspace – nevű Coronita jellegű party-n egy spanommal.

Röviden: megérkeztünk berúgtunk, majd neki láttunk a “veretésnek”. A színpad előtt odajött 3 fiatal: egy kigyúrt magyar srác, egy szőke napszemüveges csaj(az extasytól nem volt csak pupillája azért volt a szemüveg) ès egy fél magyar fél Ukrán srác (akcentusbol itèlve) mind a hárman 19-23 évesek lehettek körülbelül 1,5 órát buliztak a velünk majd eltűntek a tömegbe.


Amíg velünk voltak többször kínáltak droggal, üdítővel melyeket nem fogadtunk el.

Rá 30 percre kiszúrtam a tömegből 2 hatalmas borostás férfit akik hallótávolsàgban oroszul susmogtak majd az egyik rám mutatott és elindultak felèm, életemet annak koszönhetem, hogy addigra józan voltam és felismertem a helyzetet(ha nem egyértelmű lent leirom)
A portások (valton) ismerték aput (soron kívül jutottam be satöbbi ezt nem azért emeltem ki, hogy nagyzoljak hanem mert a valtonosok szájba szarnak mindenkit) így tudtam h segítenek lebuktam a tömegbe h ne lógjon ki a fejem majd gyorsan az ismerős örökhöz siettem majd elhadartam, hogy meggyőződésem h két szervkereskedő pàjázik rám.

Szóltak h kerüljek újra a két férfi làtótávjába és ha valóban követnek végük, így is lett újra kiszúrtak majd a B pavilon felè vettem az irányt ekkor a biztonsagiak látták h a két ukrán geci is így tett majd rájuk ugrottak és kidobtak őket majd kint a két férfit összeverték, meg köszöntem a segítséget majd pillanatokon belül távoztam.

Ekkor a következő párbeszéd zajlott le, köztem és a kinti (ismeretlen) waltonosok közt:
Èn:Elnézést van önök közt olyan aki jó pénzért hazavinne?
Walt: Ott egy csomó taxi menj azzal. (Mosolyogva lekezelően)
Én: a parkoló tele ukránokkal.
Walt: Mivan félsz tőlük? (Röhög)
Én: Nem azert remegek mert ilyen jó időben fázom!

Arebb mentem és rendeltem egy kocsit (wundercar) (nem véletlen nem taxit) majd amíg ki nem ért az autóm kint a waltonosokhoz és a bejárati kamerákhoz közel maradtam.

Mikor megjött a kocsim úgy szaladtam oda mintha az életem múlna rajta (így volt ) majd a parkolóba érve hallom hogy a taxisok akik a részeg fiatalokat szallitjak haza mind a kocsi mellet állnak és oroszul bájcsevegnek éppen hogy àt érve köztük beugrok a kocsiba és úgy ordítottam a sofőrre mintha bankot raboltam volna hogy hajts, majd látom a visszapillantóba h 4db kedves 6×6 taxi van a nyomomban a sofőröm szerint nem követtek ezért szóltam h ne a címre menjen hanem korozzon kicsit vele és ekkor belátta h nincs olyan kanyar ahova a kedves taxik nem követnek. Ekkor addig játszottuk ezt amíg egy piros lámpa és egy rendőr autó nem fogta fel őket. (A rendőr előtt nem hajtottak át a piroson, mert: biztos nem volt a kocsiban fegyver meg nyugtató ) Megúsztam. ….egyenlőre

Aki nem érti magyarázat:
Ez egy ukrán bűn szervezet, van a kiválsztó esetemben a fiatal ukrán és a barátai.
Gondolom ha iszom az italukból akkor nekem konyec (oroszul halál)
Van a végrehajtó esetemben a két nagydarab ukrán.
Módszer benyugtatoznak félre vonulsz elajulsz és visznek, vagy elindulok haza követnek és visznek.
De mondok jobbat elfáradsz haza indulsz beszálsz a megszokott 6×6 taxiba beadod a címet de oda már nem jutsz el.( Ha szimpi vagy nekik) ilyenkor a kivalaszto is és állott végrehajtó is a taxis.

A valtonosokba ne bízz direkt küld a taxiba. Taxit ne hívj mer a fele bűnöző csak ismerőst vagy okos taxit (uber, wunder) GPS alapú nem vihet máshova. De ha a hely előtt taxiba ülsz azt senki nem tudja rajtad és és sofőrön kívül.

Van most meg egy módszer ami nem reklámozott a tánc téren úgy érzed valami a hatadat megszurta,majd rá 5 perc és ajulsz úgy érzed innod kell ezért a wc-fele veszed az iranyt,de addigra már zsákban találod magad.

Felhasználás: fiúk pedofil-oknak mennek vagy szerv donornak lányok szokásos kurvának.

Sokat kutattam azóta az ügyben, egy barátomat az morissonsba szúrták hátba.
Ahova nem mennek az az 5. Kerület szinte orosz negyed. Morissonsba főleg nem.
Play oké ismerem a vezetoseget de az oda vissza út séta része elég autóba rántás helyszín.

Rio, Kraft, Up okes. De oda vissza para ott is.

Ez most kezdődött el újból kb. Rinyu patrik eltunesekor.
Ne kopasz rosszarcu formákat keressetek!!! Nem azok azokat csak azokat csak a zsák után látod. Azért vannak a hírekben úgy ábrázolva mert azt kell keresned. De nem az rabol el!

Fekete rendszam nélküli bmw nincs a rendőr 20 perc alatt kiszurné minket Pesten belül 1 este 3x igazoltattak rendszammal.

Ne sétáljon senki olyan helyen ahol se ember se kamera, ha elrabolnak ne próbálj hívni dobd a telot az ülés alá bekapcsolt gps-el (ha olyan helyen sétálsz előre kapcsold be, jobb ha a kocsijukba eldobod mert úgyis elveszik ha kérdezik kiesett mikor raboltak.

loading...

Ezt láttad már?

Ismét újított a Facebook: ezt a két szót használd és röpködnek a szívecskék!

Újabb csodát alkotott a facebook! Írd be Ezt a két szót a cikk alá kommentbe …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?