Tinédzserek eltörték a lábait és meggyújtották – Most az életéért küzd

Tavaly egy 1 éves chihuahua keverék kutyát találtak a halál küszöbén, akit Chunky-nak hívnak. Miután elrabolta négy tinédzser, a szegény kölyök a legkegyetlenebb kínzásoknak volt kitéve, ami elképzelhető. Addig rugdosták, amíg a lába eltört. Aztán meggyújtották az arcát aeroszolos dezodorral és öngyújtóval. Végül pedig kidobták a hulladéklerakóban.

Most, miután végre megmentették, Chunky rengeteg embert inspirált a világ minden tájáról, akik petíciót indítottak az állatkínzás ellen.

Chunky-t, egy chihuahua keveréket szörnyen megkínozta négy tizenéves. Ezt a fotót nem sokkal azután készítették, hogy megtalálták. Az állatorvosok először azt hitték, hogy meghalt.

01-chunky-the-dog

“Ez volt a legnyugtalanítóbb eset, amivel valaha is találkoztam” – mondta Caroline Doe egy RSPCA (brit állatvédő szervezet) ellenőr. “A vádlottak fiatalok voltak és akik bevallották, hogy kábítószer hatása alatt álltak, de ez a kegyetlenség, amit mértek erre a szegény kutyára, extrém, barbár, és megbocsáthatatlan.”

02-chunky-the-dog

Végül, néhány hét intenzív gondoskodás és megfigyelés után, Chunky visszatérhetett a gazdáihoz.

03-chunky-the-dog

Most, az emberek abban a reményben, hogy az ő története változást hoz és figyelemfelkeltő hatással lesz mindenkire. A törvény kimondja, hogy az elkövetők, akik bántották ezt a kis állatot, öt évig nem birtokolhatnak háziállatot, bár a legtöbben azt mondják, hogy ez túl rövid.

04-chunky-the-dog

Akárhogy is, figyelemre méltó, amit Chunky képes volt elviselni, és felépüljön. Inspiráció mindannyiunknak!

 

Hogy tud valaha bárki is ilyet tenni egy másik élőlénnyel. Hála az égnek, Chunky rendben van, és már bebizonyította, hogy ő egy harcos!

Oszd meg ennek a bátor kutyának a történetét másokkal is!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏