Több száz szeget üt egy óriási falapba. Végül egy csodát alkot!

Napjainkban a művészet a legkülönbözőbb formákban ölt testet, és sokszor szavak nélkül, csodálkozva állunk egy-egy alkotás előtt. Változatos technikák és önkifejezési formák állnak a művészek rendelkezésére. Szinte bármilyen módszert választhatnak szabadon, a lényeg, hogy végül esztétikai hatást érjenek el.

szeg-fa2

Az alábbi videóban láthatjuk, amint egy fiatal férfi felmászik egy létrára, és számos szeget kezd beverni egy óriási falapba. Tele van nyugalommal és magabiztossággal, és végül olyat alkot, hogy az maga a csoda.

Ki gondolta volna, hogy hétköznapi ács szerszámok és spárga segítségével napjaink kedvelt világsztárjának arcképét lehet megformázni.

Az ukrán művésznek, Zenyk Palagniuk-nak, 13 ezer szegre és 24 kilométer fonalra van szüksége ahhoz, hogy Justin Timbarlake arcát megformázza. A fiatal férfi kétszáz óra alatt végez az alkotással, mindezt közben barátja Vova Zagranoszky rögzíti lépésről-lépésre.

Zenyk először ceruzával rajzolja fel a vázlatot, majd sorba kezdi beverni a szegeket, ezután körbetekeri azokat az árnyékolás alapjául szolgáló több kilométeres fonallal.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏