Tömeges gázolás Budapesten! Sok a sérült! – Fotók

Frissítés! 

A TWN.hu elsők között írt egy szörnyű balesetről, ami ma délután történt a főváros 14. kerületében. Megérkezett a rendőrség közleménye.

“Két személygépkocsi ütközött össze a Róna utca és a Thököly út kereszteződésében.

“Egyelőre tisztázatlan körülmények között 2017. október 31-én 16 óra 50 perc körül két autó ütközött össze Budapest XIV. kerületében, a Róna utca és a Thököly út kereszteződésében. A baleset következtében az egyik személygépkocsi megpördült és több gyalogost elsodort. Az elsődleges információk szerint négy ember megsérült. A rendőrök a forgalmat forgalomsegítő járőrök segítségével terelik.” – írta a police.hu.

Egy olvasónk hívta fel a TWN figyelmét a megbénult forgalomra Budapesten a Róna utca – Thököly kereszteződés magasságában.

Legalább négy sérültről szólnak a beszámolók, akiket az elmondás szerint a buszmegállóban és a zebrán sodorhattak el.

Egy szemtanú elmondása szerint három autó ütközött a kereszteződésben, és több embert is elsodortak az autók. A rendőrök nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, hatalmas a dugó, a kereszteződést lezárták.

“Legalább három gyalogost letaroltak. Egy férfit láttam közöttük. Mindefelé szatyrok, élelimszerek a földön, megrázó volt” – mondta egy olvasónk.

A kereszteződés közepén egy hófehér luxusautó áll, az eleje van összetörve.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?