loading...

Tömeges gázolás Budapesten! Sok a sérült! – Fotók

Frissítés! 

A TWN.hu elsők között írt egy szörnyű balesetről, ami ma délután történt a főváros 14. kerületében. Megérkezett a rendőrség közleménye.

“Két személygépkocsi ütközött össze a Róna utca és a Thököly út kereszteződésében.

“Egyelőre tisztázatlan körülmények között 2017. október 31-én 16 óra 50 perc körül két autó ütközött össze Budapest XIV. kerületében, a Róna utca és a Thököly út kereszteződésében. A baleset következtében az egyik személygépkocsi megpördült és több gyalogost elsodort. Az elsődleges információk szerint négy ember megsérült. A rendőrök a forgalmat forgalomsegítő járőrök segítségével terelik.” – írta a police.hu.

Egy olvasónk hívta fel a TWN figyelmét a megbénult forgalomra Budapesten a Róna utca – Thököly kereszteződés magasságában.

Legalább négy sérültről szólnak a beszámolók, akiket az elmondás szerint a buszmegállóban és a zebrán sodorhattak el.

Egy szemtanú elmondása szerint három autó ütközött a kereszteződésben, és több embert is elsodortak az autók. A rendőrök nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, hatalmas a dugó, a kereszteződést lezárták.

“Legalább három gyalogost letaroltak. Egy férfit láttam közöttük. Mindefelé szatyrok, élelimszerek a földön, megrázó volt” – mondta egy olvasónk.

A kereszteződés közepén egy hófehér luxusautó áll, az eleje van összetörve.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A fiatal nő évek óta gyilkolássza az állatokat. A lány hirtelen halálát most éljenezve ünneplik!

A 27 éves Melania Capitan nevű fiatal lánynak volt egy nagyon ellentmondásos szenvedélye: szenvedélyes vadász …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?