Úgy fogsz vigyorogni, mint egy idióta, miután megnézted ezt a 16 megható képet

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a világ már visszafordíthatatlanul elromlott. Elég csak megnézni egy esti híradót, vagy megnézni néhány híroldalt, hogy megbizonyosodjunk róla: az emberi jóság végleg elveszett. De van egy jó hírünk azok számára, akik már majdnem kiábrándultak a világból: igenis léteznek jó emberek, létezik önzetlenség, történnek még olyan dolgok, amelyek visszahozzák az emberiségbe vetett hitünket. Nézd csak meg ezeket a képeket, ha nem hiszel nekünk! 🙂

A 15 éves Anthony Borges megmentette osztálytársai életét azzal, hogy az osztályterem ajtajának támaszkodott, hogy megakadályozza a fegyveres támadó bejutását a terembe, aki az iskolájukban lövöldözött. A fiút az ajtón át ötször lőtte meg a támadó. Mielőbbi gyógyulást, egy igazi hős!

Ez a férfi minden nap megáll, hogy ivóvizet biztosítson az állatok számára egy különösen száraz területen, Kenyában.

Brian, a nyugdíjas dublini úriember minden estéjét azzal töltötte, hogy 50 adag curryt készített a környék hajléktalanjai számára.

Arizonai tűzoltók egy mexikói tüzet oltanak el a határon.

Egy idegen segít egy másik idegennek, mert látta, hogy bajlódik a nyakkendőjével.

Barbadoson ha eléred a 100 éves kort, rákerülsz a helyi bélyegre.

Apukám minden reggel kiszór egy adag magot a madaraknak, hogy anyukám erre a látványra kelhessen fel.

A lány meglátogatja a nővért, aki hosszú időn át ápolta. Nagy a meglepetés, amikor a korábban deréktól lefelé lebénult lány egyszercsak felpattan a székből. 🙂

Ez a néni minden nap elment a helyi Auchanba, hogy könyveket olvasson. Az áruház személyzete készített neki egy kis olvasó-sarkot.

A menyasszony apja tíz évvel ezelőtt elhunyt, a szívét egy másik páciens kapta meg. A lány esküvőjén az a férfi kísérte őt az oltárhoz, akiben szeretett édesapja szíve dobog.

A szemétszállítóknak is jár a pihenés 🙂

A pillanat, amikor megtudták, hogy megkapták az engedélyt ahhoz, hogy a hölgy örökbe fogadhassa a kislányt.

Egy kávézóban arra lettem figyelmes, hogy egy fiú egy sérült verebet tart a kezében, és épp annak olvas utána a neten, hogy hol tud neki segítséget találni.

Szíriai menekült ételt kínál a német lakosoknak, hogy visszaadhasson egy keveset abból a segítségből, amit az országtól kapott.

Egy férfi hólapátolás közben szívrohamot kapott, mentő szállította el. A mentősök később visszajöttek, hogy befejezzék a hólapátolást.

Vadidegenek minden erejükkel megakadályozzák, hogy ez a férfi levesse magát a hídról.

forrás

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏