Újabb fiatal áldozatokat szedett a koronavírus Magyarországon – egy 24 éves férfi is elhunyt

Ahogy a Blikk megírta, vasárnapra virradóra 6697 fővel nőtt a fertőzöttek száma hazánkban, továbbá elhunyt 162 beteg. Bár a többségük idős volt, azonban a koronavirus.gov.hu-n megjelent friss adatokból kiderül, hogy az elhunytak között voltak fiatalok is.

A legfiatalabb egy 24 éves férfi, aki gyermekkori autizmussal és mentális retardációval küzdött. Elhunyt egy 39 éves nő is, akinek szintén mentális retardáció, illetve epilepszia volt feltűntetve alapbetegségként.

Azonban nem ők az egyedüliek, ugyanis a 40-es korosztályból is többen áldozatául estek a vírusnak. köztük egy 42 éves, magas vérnyomással, cukorbetegséggel, elhízással a porckorong sérvvel küzdő férfi, egy 44 éves nő, aki asztmával, magas vérnyomással, cukorbetegséggel, epepanaszokkal és kóros elhízással küzdött. Két 46 éves férfi is életét vesztette, egyikük pangásos szívelégtelenségben szenvedett, míg másikuk véralvadási zavarral, tüdõembóliával, mélyvénás trombózissal és stroke-kal. Továbbá az áldozatok között van egy 47 éves magas vérnyomással és cukorbetegséggel küzdő férfi is.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏