Újabb telefonos átverésbe botlottunk! Most magyar számról hívnak és akár 40-60 ezer forintos telefonszámlát is kaphatsz..

Újabb átverés telefonon!!!

Sajnos újra a támad a telfonszám mellyet ha felveszel, a következő havi telefonszámlád, több tízezer forint is, lehet, akár 60 ezer forintra is rúghat!

Most a változatosság kedvéért a telfonszám nem is külföldi, hanem magyar.

A 36-1-814-78-as telefonszám egészen érdekes dolgokra képes! Ha erről a telefonszámról hívnak, jobban teszed ha nem veszed fel a telefont, mert amint felveszed a vonal létesül, de a készülékbe nem szól bele senki, de néhány másodperc elteltével bontják a vonalat.Te letudod annyival, hogy biztosan téves számot hívott…mondjuk, azért beleszólhatott volna, hogy elnézést, azt hiszem rossz számot hívtam.Pár nap múlva már nem is emlékszel a történtekre!

Igen kellemetlen meglepetés fog érni, amikor kézhez kapod a következő havi telefonszámládat.A telefonszámla körülbelül 40-60 ezer forinttal lesz több a megszokottnál, ugyanis ezzel a hívással, egy méregdrága sms szolgáltatást rendeltél meg a tudtodon kívül!

A szolgáltatás lemondása sem lesz egyszerű..hiszen hogyan hol mondanád le, amikor azt sem tudtad, hogy megrendelted?

Úgy látszik új módszerrel próbálkoznak, ugyanis ez a telefonszám már 1 évvel ezelőtt is előkerül, akkor is átverési célzattal.Akkor ingyenes borotvát kínáltak kipróbálásra, mely egyszer csak valóban megjelent a postaládákban, mintha csak oda varázsolták volna.Na de ezzel a momentummal szerződött partnerré lettél, aki fizetheti minden alkalommal a közel 3000 forintos borotvafej csomagokat.És ők csak küldik szorgalmasan…ha nem akarod kifizetni a terméket, akkor rád küldik az Alektum Inkasszó követeléskezelőt…
Rengeteg embert szedtek már rá így, te ne legyél áldozat, inkább ne vedd fel a telefont ha erről a számról hívnak!

Osszátok meg kérlek minél többen, és adjátok át a hírt ismerőseiteknek is!

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏