ÜNNEPI meglepetést kapnak a villanyszámlások! MÁR ÉLETBE IS LÉPETT! Sok pénzről van szó és nagy ajándék ez most a koronavírus járvány alatt!

Az NKM Energia Zrt. 2020. november 29. és 2021. január 8. között önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal – közölte a cég.Az NKM önkéntes kikapcsolási moratóriuma advent első vasárnapjától vízkereszt utánig tart. Ez nem csak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van. A kikapcsolási moratórium nem vonatkozik azokra, akik már ki vannak kapcsolva.

Az NKM Energia Zrt. 2020. november 29. és 2021. január 8. között önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal. Az MVM Csoport részeként működő energiaszolgáltató célja, hogy az ünnepek a járványhelyzet idején is minden családnál a békés együttlétről szóljanak, ezért azzal segíti lakossági ügyfeleit, hogy felfüggeszti a kikapcsolásokat mind az áram-, mind a földgázszolgáltatás esetén.Az NKM önkéntes kikapcsolási moratóriuma advent első vasárnapjától vízkereszt utánig tart. Ez nem csak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van.

Számukra is biztosított lesz az otthon melege ebben az időszakban. A kikapcsolási moratórium nem vonatkozik azokra, akik már ki vannak kapcsolva.Az NKM folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, szabályozásokat, ezekre figyelemmel teszi meg a szükséges intézkedéseket és haladéktalanul tájékoztatja ügyfeleit. Az NKM továbbra is azt javasolja ügyfeleinek, hogy mindannyiunk biztonsága érdekében válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, a mobilapplikációt, a telefonos vagy írásos ügyfélszolgálatot a személyes érintkezések csökkentése érdekében. Az NKM honlapján és a következő videóban minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe. Ha mégis a személyes ügyfélszolgálatot kívánják igénybe venni, azt időpontfoglalással tudják megtenni.
Az NKM folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, szabályozásokat, ezekre figyelemmel teszi meg a szükséges intézkedéseket az ügyfelek és a kollégák egészségének védelme érdekében. A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelettel összhangban állandó irodáink nyitvatartása módosul.Mindezekre figyelemmel 2020. november 11-től határozatlan ideig megváltozik a személyes ügyintézés rendje a fővárosban és a nagyobb városokban elérhető állandó irodákban azzal, hogy szerdánként a korábban megszokott 20 óra helyett 19 óráig lehet ügyeket intézni. Amennyiben az NKM fiókirodáinak helyet adó épületeket a fenntartó intézkedései nyomán bezárják, arról tájékoztatást adunk. Az állandó, valamint az NKM által üzemeltetett fiókirodák továbbra is kizárólag előzetes időpont-egyeztetést követően érhetők el, ugyanakkor a postai fiókirodákban nem szükséges az előzetes időpontfoglalás. Az NKM az irodákat fokozottan, folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen több kézfertőtlenítőt is kihelyez. Az irodákba csak maszkban lehet belépni, kísérő nélkül.A Magyarország legnagyobb nemzeti tulajdonú vállalatcsoportjához, az MVM Csoporthoz tartozó NKM továbbra is arra buzdítja ügyfeleit, hogy ha tehetik, válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, a mobilapplikációt, a telefonos vagy írásos ügyfélszolgálatot. Az NKM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.Ráadásul most minden új e-számla-regisztrációhoz ajándékba adunk 1 havi hozzáférést az HBO GO online videótárhoz, valamint 1000 Ft számlajóváírást. Regisztráljon 5 perc alatt, fizesse számláit Mastercard bankkártyával! Válogasson több mint 800 film és 200 sorozat között, és töltődjön fel otthonában!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏