Vicces képregények: 15 szomszédtípus, akikkel mindannyian találkoztunk már

Kíváncsi, éber, bosszantó, veszekedő – bármilyen emberekkel is vagyunk körülvéve, tény és való, hogy a szomszédok megszínesítik az életünket, illetve olyan szintű türelemre tanítanak, amit még egy Zen mester is megirigyelne. Ne legyenek illúzióink, nem csak minket ver ezekkel az emberekkel az élet: a szomszédok legtipikusabb fajtái minden lakóépületben megtalálhatók.

1. Bűzöske

Ez a szomszéd, aki állandóan főz valamit, ami miatt iszonyatosan büdös van az egész épületben. Kedvenc alapanyaga a hagyma és a hal.

2. Az acélgolyó tulajdonos

Vágod azt a szomszédot, akinél mindig leesik valami hatalmas, emberhez nem méltó tárgy a padlóra, ami akkora zajt csap, hogy még a földszinten élőknél is beleremeg a fal? Leggyakrabban este 11 és reggel 7 között aktív.

3. A bulicsászár

Ő az a szomszéd, akinek a zenei ízlése az egész lakóépület zenei ízlését meghatározza. Csak remélni tudjuk, hogy egy olyan emberbe botlunk, akivel megegyezik a zenei érdeklődésünk. Általában késő este kezd hozzá, és előfordul, hogy a barátai is csatlakoznak hozzá.

4. A tüsszentőmester

Az ilyen szomszéd mindig a legvékonyabb falú lakásban él, de az erőteljesebb hatás érdekében néha az erkélyre állva adja elő a produkcióval felérő tüsszentését, melynek olyan nagy a hangereje, hogy sokszor a zenét hallgató csávót is simán lenyomja.

5. Füstölgő szörnyeteg

Úgy tűnik, hogy ez a szomszéd cigarettával a szájában született. Nem fél a cigisdobozokon látható képektől, és a nyilvános helyeken történő dohányzás tilalmától. Az erkélyen, az ablakon, a lépcsőn, az ajtó előtt…igazából bárhol dohányzik.

Még nincs vége, a képgaléria a következő oldalon folytatódik!

6. A büdös

De az! Ez az a szomszéd, aki mindig kirakja a szemetet és a sok szart az ajtaja elé, majd biztosít róla, hogy hamarosan elviszi. De soha nem teszi.

7. Az állatbarát

Ez a szomszéd imádja a kölyökkutyákat, a macskákat és igazából mindenféle-fajta állatot. Tulajdonképpen az egész lakása az állatok birodalma, a szörnyű szagukat pedig az egész épületben érezni lehet.

8. A parkoló királya

Ez az a szomszéd, akinek egy külön parkolóhelye van, amiért bár nem fizet, de mindenki tudja, hogy az övé. Ócska autóval jár, viszont komoly riasztórendszert épített a kocsiba, amit minden szellő bekapcsol. A saját parkolóhelyének biztosítása érdekében vödröket, láncokat, bójákat használ.

9. A szexi szomszéd

Egy nehéz sorsú nő, aki szeretetre éhezik. Folyamatosan brutális férfi erőre van szüksége, a kanapé, és más bútorok mozgatásához.

10. A klónozógép

Legalább 10 gyereke van, akik folyamatosan nehéz játékokkal játszanak. Soha nem alszik. A legnagyobb rombolás a kora reggeli órákban van, ilyenkor az összes hozzájuk közeli szomszédot felébresztik.

Még nincs vége, a képgaléria a következő oldalon folytatódik!

11. A pletykafészkek

Gyorsabban terjesztik a híreket, mint a bulvár és a közösségi média. Mindent tudnak mindenkiről.

12. A vízkárosult

Ez az a szomszéd, akinek mindig meghibásodik a vízvezetéke, beázik, és az egész lépcsőháznak szörnyű károkat okoz. Maga a két lábon járó katasztrófa.

13. A fakopács

Neki az egész élete egy véget nem érő lakásfelújítás. Szigorúan kizárólag hétvégén dolgozik, és akkor is főként a kora reggeli és délelőtti órákban. Nem tudsz tőle aludni, mert olyan zajokat generál, mintha egy bányászati munkát végezne a lakásában.

14. A valóságshow szereplők

Ezeknek az embereknek a dráma és a veszekedés az életük. Az egész háztömb hallja, hogy min veszekednek, és bár az elején még bosszant a hangos kiabálás, idővel állást foglalsz a vitában és együttérzést mutatsz az egyik fél iránt.

15. A nagymama, tökéletes hallással

Minden apró neszre felfigyel, és a radiátorcsövön keresztül történő kommunikációjával szóvá is teszi, ha például túl hangosan nevetsz, ha túl hangosan lépkedsz, vagy ha túl hangosan csukod be az ajtót, stb. Idősebb, mint a város, amiben éltek, a hallása mégis olyan, mint a denevéreké.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏