loading...

Barátai azt hitték megbolondult, amikor azt mondta egy garázsba fog költözni. De aztán meglátták ezt!

Európában igencsak drágák az ingatlanárak, sokszor egy egész életen át kell gyűjteni egy családi otthon megvásárlásához. Bordeaux központjában egy egyszobás lakás ára akár 400.000 dollárba is kerülhet.

Néha lehet alkudozni, azonban a franciák ritkán engednek az árból. Ha valaki meg is tud venni egy megfelelő méretű házat, nagyon magas adókat és illetékeket kell fizessen utána.

Jérémie Buchholtz már-már kezdett lemondani arról, hogy saját háza legyen Franciaországban, amikor meglátott egy hirdetést, amelyben egy romos garázst árulnak. Az omladozó épület egy csendes sikátorban volt, a környék nagyon megtetszett neki.

Úgy gondolta, ez lesz az ideális választás, hiszen alig 100.000 dollárért kínálták. Barátai kezdetben azt hitték, megbolondult, de íme, az eredmény. Na, ki költözne be ebbe a takaros lakba?

garazs-lakas2

garazs-lakas3

garazs-lakas1

garazs-lakas5

garazs-lakas6

https://www.youtube.com/watch?v=NBYS3ZsC-cY

loading...

Ezt láttad már?

15 háztartási cikk, aminek a feltalálójának sürgősen Nobel-díjat kellene adni

Saját tapasztalataimból mondhatom, hogy a kreatív és praktikus holmikból egyszerűen sosem elég otthon. Nemcsak szórakoztató …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?