A lány nem tudott aludni… az apa lenyűgöző átalakítást csinált a szobájában

Adam Hargreaves egy szupermarketben dolgozik Yorkshireben, Angliában. Mivel hároméves kislánya, Bobbie soha nem akart a szobájában aludni, úgy érezte, tennie kell valamit.

A bolti munkája mellett nagyon jól fest, ezért úgy döntött, hogy átalakítja a lány szobáját. Az apa egész festményt alaposan megtervezte, az első ecsetvonástól az utolsóig. A kis hableány, a Dzsungel könyve, a Szépség és a szörnyeteg, valamint a Oroszlánkirály Disney-karaktereivel festette tele a falat.

Amikor elkészült, bekötötte a kislány szemét és bevitte a szobába. Amikor Bobbie meglátta a falakat, nem jutott szóhoz a meglepetéstől.

– Köszönöm apu ezt a gyönyörű szobát! – mondta.

Adam felesége, Leah rögtön észre is vette a változást, hogy Bobbienak már nincs problémája az elalvással.

– Nagyon örülök, most már szó nélkül megy az ágyba – mondta az anya a The Daily Mailnek.

Bár a pár már öt éve együtt van, Leah nem is tudta, hogy Adam ilyen remekművekre képes.

Adam soha nem gondolta, hogy megélhet a művészetéből, de miután megosztotta a videót, amit a lánya hálószobájáról készített, 10 millió hozzászólást kapott.

– Mindenki azt hitte, hogy két évembe telt elkészíteni a szobát, de igazából körülbelül három hónapig vagyis 300 óráig tartott a munka. Pihentető volt, hiszen az idő sokkal gyorsabban múlik, amikor állandóan koncentrálsz!

Lenyűgöző ez az átalakítás! Képzeld csak el, ha gyerekkorodban a kedvenc Disney-karaktereiddel lett volna kidíszítve a szobád. Álomszerű!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏